Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger763
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Siri k.
Ett nesten magiskt bilde.
Lyset og linjene sammen med en god og vellbalansert komp med passe skarphet gjør dette bildet unikt vakkert.
Bildet suger tak i meg, og vil ikke slippe. Blir sittende og nyte!
Takk for nydelig bilde.
Kenneth K.
Meget stemningsfylt. Dette her var vakkert. Er dette fra askepott? Meget vakkert!

mvh Kenneth
Stig Børre E.
Kan strekke meg til ''godt forsøk''.
Fint lys, fine linjer og fin komposisjon. Jeg syns bladet
burde vært skarpt, og derfor blir dette bare ''nesten'' i mine øyne.

StigB
Steinar H.
Enig med StigB, bladet burde vært skarpt slik at strukturen kom fram. Ellers bra komposisjon, og fine farger.

Steinar
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg kan nok ikke si at jeg hopper i taket av dette, men fargene og lyset er bra. Hadde bladet vært skarpt, hadde nok bildet vært mye bedre å se på. Slik det er nå, blir det litt for rotete. Kanskje et kutt til vestre hadde gjort det litt bedre!?

vh ingebjørg
Øyvind A.
Takk for deres ærlige kommentarer.
Den valgte (u)skarpheten er en del av idéen/poenget, så da har jeg tydeligvis ikke nådd fram til dere.
Ø.
Odd Tore S.
Jeg tror jeg ser spor et ekstrem røntgenoptikk her, og da spisser jeg sansene litt ekstra:
Slikt bruker ikke Ø. uten grunn.
Men bortsett fra internreflekser ser jeg ikke helt bidraget fra optikken her, bildet blir mye et studie i uskarpheter uten at det skiller seg vesentlig fra andre uskarpe bilder.
For en konvensjonell person som meg er det nesten nødvendig å finne et eller annet fast punkt hvor jeg kan feste blikket før eller under rundreisen i bildet. Her finner jeg det nesten, men ikke helt. For meg hadde mye vært vunnet om den lille bladspissen med rim hadde vært skarp (oppe til venstre på bladet), og kanskje at rimet i bakgrunnen hadde vært noe klarere definert.
Farger og lys er OK, men jeg kommer ikke i mål her.
Odd Tore
Steinulf L.
Dette var vakkert, og svært inspirerende.

Imidlertid må jeg si meg enig med OTS, jeg savner et skarpt forankringspunkt. For meg fremstår bildet med en myk og rolig karakter, et stillestående motiv, frosset i kulden. Det er ingenting her som tilsier at f.eks. bevegelse skal illustreres gjennom uskarphet. Jeg vet at du har rimelig god kontroll på også de tekniske sider ved billedskapningsprosessen. At du har ønsket bildet slik det nå fremstår tar jeg derfor som en selvfølge.
Men her synes jeg altså ikke at du traff planken.
Ivar B.
Det går ikke helt hjem hos meg dette. Selv om jeg skjønner at uskarpheten er tilsiktet og bildet er slik du vil ha det, så fungerer ikke uskarpheten i mine øyne. Bildet har fine linjer, lys og farger, men jeg savner skarphet på bladet. Konklusjonen fra meg blir: Nesten men ikke i mål. Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.
Dette er ganske lekkert men heller ikke helt i mål for meg. Elementene i bilder er hver for seg spennende, men komposisjonen inneholder litt for mange elementer. I tillegg savner nok også jeg det lille området med skarphet som øyet mitt søker etter i bildet. Liker idèen og det er etter min mening veldig nærme et knall resultat.

Kjell S
Jan O Ø.
Hei. Den tradisjonelle tenkemåten der minst ett element må være skarpt støtter ikke jeg. Den tenkemåten setter alt for mange grenser og ødelegger mange sjanser til å ta gode bilder. Jeg synes at bildet inneholder mange spennende linjer og farger. Samtidig viser motivet overgangen mellom høst og vinter. Fint illustrert. Fin bruk av lys også. Liker det.
Mvh Jan O.
Tom A. T.
Delte meninger her ser jeg og det er jo bare sunt. Jeg hører til den gruppen som liker denne typen bilder, dette inkludert. Riktignok måtte det ''modnes'' litt før det sank inn, men ved å klikke det opp i fullskjerm ( flere ganger ) å la tankene fare så gir det både mening og en historie, kanskje nettopp fordi det hverken er skarpt eller innlysende, men mer et ''drømmesegbortbilde'' hvis du forstår hva jeg mener med det ;o).. Kortversjonen fra meg må bli at hadde bladet eller et annet element vært skarpt ville bildet mistet sin identitet.
mvh Tom T
Helge L.
Hei, dette likte jeg godt, helt enig med Jan O Øvergård i at ønsket om at det er noe skarpt der er en svært begrensende ting som man, hvis man er bra nok, godt kan velge å ikke oppfylle. Jeg blir dog veldig fort lei av å se uskarpe ''kvasi-kunstneriske'' bilder tatt av fotografer som ikke klarer å skyte skarpt, men dette bildet er jo ikke slik føler jeg. Jeg synes bildet har et snev av magi i seg, dybde, og kanskje en liten uro faktisk... og det liker jeg. (jeg liker uro....) Er som et frossent øyeblikk i bevegelse...
Nydelige fargetoner, lys og linjer.
H
Arne S.
Magen min liker dette. Sier ikke mer .. :)
Øyvind A.
Takker så mye for fine kommentarer, alle sammen. Godt å se at ikke alle synes det burde vært skarpere ;o)
Ø.
Torbjørn K.
Her har du vært ute med noe med høy lysstyrke. Slike bilder liker jeg godt pga. refleksene, men her synes jeg også du har fått med et fint fargespill mellom det varme og det kalde. For meg trenger ikke slike bilder å være skarpe. Magen min liker også slikt :-)

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu