-takk for i år
Bildet inngår i albumet Sanger'n -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Jacob H.
Fint og underfundig smil, et bilde jeg ble i godt humør av (som jeg også ble av de andre av denne karen).
Kuttingen i nedkant var mulig litt i frekkeste laget, men når det først er slik, tror jeg at fingern burde hatt litt mer tegning/kontrast, mer likt ansiktet, dvs noe mindre framtredende visuelt.

Ha forøvrig et godt nytt år!
Knut-Inge J.
'Kappa handen!'' sa Andres Petersen til oss på workshop'en i sommar. Syns det er med på å gje det vesle ekstra her. Tett og nært av sangaren, som nettopp har sunge ferdig(?) Fin dynamikk og tonar over det heile. Virker som du har letta på skyggen over augepartiet - bra. Og sjølv takk for i år!
Kenneth K.
Veldig glatt og fint bilde dette her var. Fint blikk! Ta bort fingeren så blir det et bra bilde dette her. Meget bra!

mvh Kenneth
Ronnie S.
Tar man vekk fingeren her så blir bildet totalt i ubalanse. Jeg er sikker på at du har en mening med utsnittet. Jeg kan imidlertid ikke få så mye ut av hva.... Utover dette så har jeg ingen meninger om bildet. Merkelig kommentar ble det ihvertfall :-)
Espen A. I.
Pent og smått eksotisk portrett, men jeg ser dessverre ikke noe i bildet som tjener på lukkede øyner - annet enn at han tenker med seg selv. Komposisjonen har du tydeligvis tenkt gjennom, for den sitter ganske bra.

Godt nytt år!!

mvh Espen
Arne S.
Et godt portrett på alle måter. Fingern må selvsagt være med. Kanskje blir strukturen i bildet litt glatt. Takk for i år selv! :)
Chr. G.
Takk! Fingeren ja. Jeg har lurt lenge på om jeg kan ta fingeren for god fisk siden hovedfunksjonen er kun å ivareta balansen, kuttet er ikke pent. De forskjellige synspunktene dere kommer med i forhold til den er nyttige. Og ja. den ser unektelig noe død og kontrastløs ut. Jeg har lettet skyggene i ansiktet under hattebremmen - innser at det må gjøres med omhu for ikke å legge området flatt og ødelegge kontrastene.

Liker mannens uttrykk - et bevisst, ærbødig gammeldags bukk som jeg synes kan tjene som en avslutning på noe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu