Daniel, 720
Bildet tatt i fjor vinter, eit lite stykke borta for alperittløypa på Strandafjellet.
Likar dei skarpe fargane, og snøspruten fra hoppet.
Bildet inngår i albumet Ski og snowboard - Bilder tatt på fjellet om vinterern eller sommaren...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Geir B.

Hei. Fint action-bilde, men jeg synes skiløperen blir litt borte i det store landskapet. Jeg synes du burde prøve å få til at personen utgjør en større del av billedflaten.

MVH

Geir
Frode H.

Syns også snøspruten fra hoppet gjør seg, og da er det vel nødvendig å ta med resten rundt også slik som du har gjort. Fin himmel i bakgrunnen gjør også bilde fint. Uten ''jibberen'' i bilde, hadde det også blitt en fint naturbilde, med fjorden helt nederst i høyre hjørne. SKal man ut og ta bilder, særlig om vinteren med den hvite bakgrunnen, kan ofte litt mer fargerike klær gjøre seg på bilde hvis man vil planlegge litt bedre :)
Tore M.

Hei!

Et kjempeflott hoppebilde! Kjøreren har fin stil, og bildet er bra beskjært. Enig i at fjorden tar seg veldig godt ut, i så måte er Stranda en fotografs drøm!

Det kan virke som deler av bildet er litt utbrent, og det er synd. En ting som ville gjort hele greie enda mye bedre kunne vært og tatt bildet fra et lavere standpunkt, og dermed fått blå himmel bak kjøreren. Men det er ikke sikkert det er praktisk mulig.

Flott blinkskudd!

Hilsen Tore
Marius Rødseth B.

Geir: Har tatt dette utsnittet for å få med dei vakre Sunnmørsalpane, og eg tykjer sjølv at bildet vart best på denne måten. Prøvde, som du skriv, og ta eit nærare bilde, men akkurat på denne plassen vart ikkje bakgrunnen noko bra, uannsett vinkel.

Frode: Er heilt enig det med kleda, men desverre var dette dei mest fargerike han hadde. Og jakka mi den sesongen var også mørk.

Tor: Å fått eit lavere standpunkt var ikkje mulig der og da, i so fall måtte eg ha gravd meg nedover i snøen ;) Gleder meg til vinteren igjen no, som du skriv, Stranda er ein fotografs drøm!

takkar for fine tilbakemeldingar
mvh Marius
Dan Remi E.

Likte utsnittet, tror ikke det hadde blitt noe bedre om du hadde tatt det noe nærmere. Tror det hadde sett rart ut uten hoppet :) Men Strandafjellet, en drøm når det er sol, blå himmel og pudder snø!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu