Julekveld i Nordmarka
Når stålisen har lagt seg på Sandungen er skøyteføret upåklagelig!
Utstyr
  • Canon Eos 350 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjell Sigurd S.
Vakker stemning ved Sandungen. Fine farger i bildet. Den lille ''øyen'' der ute kunne godt ha kommet bedre frem ved en fristilling. Midtstilt er ok. Isen i Nordmarka er ikke å anbefale foreløpig, ref. tragedien med min barndomshelt Ivar Formo i går. Men bildet er flott!

Kjell S
Heidi S.
Takk for kommentar :)

Tragisk med Ivar...særlig siden han var i omgangskretsen til min far da jeg var barn.
Bor ved Sandungen selv og var ute på isen for å sjekke tykkelsen...den er tjukk og fin men ikke ved osene....og ikke ved noen av skjærene...dessverre :(
Odd Tore S.
Bildet er pent, men dessverre på grensen til tragisk.
Man kan si at det er lett å være etterpåklok, men på våre vandringer i marka i jula unngikk vi hele tiden vann, selv om det hadde vært mye enklere å krysse disse enn å baske seg fram langs ulendte bredder. Strømninger, også slike som skyldes oppadstigende metan fra råtnende trær, er skumle saker, og smell som børseskudd når isen slår synlige sprekker er heller ikke tillitvekkende. Etter å ha gått gjennom isen over en metankilde under et vinter-o-løp er i alle fall jeg skeptisk også til det som ser tykt og trygt ut når været har vært som nå.
Nok, antagelig mer enn nok, om dette, og over til bildet:
Svært typisk for julen i år, med mørk skog og et tynt lag av overvann. Fin dybde i bildet. For meg virker det som om det heller litt mot venstre, men det kan godt være et synsbedrag.
Litt av en kontrast til mine julaftenbilder fra 1971, da det også var ganske snøbart, men vann og myrer var dekket av tykt rim. Snømangel er ikke noe nytt, men også da var den en god grunn til å ta bilder!
Odd Tore
Kenneth K.
Meget vakkert dette her, men skulle vært litt lysere. Men bra alikevel. Fin stemning på dette bilde. Fine speilinger og en god komposisjon.

Godt nytt år mvh Kenneth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu