Bildet inngår i albumet Fugler jeg har møtt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger484
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans-Gunnar H.

Nydelig skarveskildring.......
Har ikke no og utsette på slikt arbeid....fin og naturlig innramming av fugelen.....som oppleves naturlig i sitt miljø...noe som jeg syns er bærende i slik fotografering som her....
MVH Hans-Gunnar
Aleksander M.

Synes dette var noe litt utenom det vanlige, ikke skarver som sitter på en stolpe eller skjær og tørker vingene.
Derfor likte jeg det. Det tekniske er bra.

Mvh Aleksander
Odd E. k.

Hei Ronnie!

Et flott bilde av skarven inne langs klippene i berget. Et flott og skarpt bilde der fargene og omgivelsene er flotte. Fin positur på skarven der den fine fjærdrakten kommer godt frem i der gode lyset. Komposisjonen er flott sammen med utsnittet. Bra fanget Ronnie!

Mvh

Odd E.
Gunnar H.

Dette synes jeg også er en kjempefin skildring av skarv&mljø. Delikat med steinene som omkranser fuglen. Skarpt og klare, fine farger.

Gunnar
Odd Tore S.

Sånn som dette ser jeg ikke skarvene i miljøet her. Til i år har jeg sett lite til dem i det hele tatt, men nå er en skarv sammen med en lomvi stamgjester på fjorden rett utenfor vinduet på jobben.
Uvanlig for meg, ser ut som om den tenker seg grundig om, den også. Spor etter fugl er det ingen mangel på i dette miljøet.
Fint miljøbilde.
God Jul til deg!
Odd Tore
Fredrik E.

Jøss, det var en flott situajon du har fanget her. Skarven ser nesten litt trist ut, kanskje den til og med står i skammekroken?:) Flott innramming og skarphet i store deler av bildet. Kjempe flott bilde Ronny
Knut Børge S.

Kjempebilde av Storskarven, Det er en nydelig fugl, metallisk kølsvarte farger. Et skarpt og fint bilde av skarven oppi '' fjellet'', bra dette her!
mvh KBS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu