Ravn
Hugin og Munin
Ifølge norrøn mytologi tilhørte disse to ravnene guden Odin.

” Svart mot den blå himmel, høyt over land og strand, flyr de to ravnene Hugin og Munin med vaktsomme blikk. De ser hver eneste bevegelse nede på jorden og den hører hver eneste lille lyd. Ingenting kan holdes skjult for Hugin og Munin.
Solen står snart høyt på himmelen. De to ravnene snur. De flyr helt til gudenes rike, Åsgard. Der finner de sin herre Odin og setter seg på skuldrene hans. De forteller alt de har sett og hørt.''
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • D2X
  • AF-I 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger748
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229131} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carina Hedegaard F.
Hugin og Munin ja! Så fint de lener seg mot hverandre. ''Rent'' bilde med fin komposisjon! Flott!

Mvh Carina
Stig B.
Flott positur, nydelige farger som står godt til hverandre, fin grein. Masse fine detaljer i fjærdrakta og fin skarphet. Enkelt og rent uttrykk.

Mvh Stig
Odd E. k.
Hei Bjørn!

Et meget flott bilde av våre åtselsfugler ravnen. Meget god skarphet, flott lys og meget flott fargegjengivelse. Posituren er upåklagelig der de sitter på den fargerike furugadden! Bakgrunnen passer fint inn sammen med utsnittet. Komposisjonen er meget bra, et severdig bilde Bjørn!

Mvh

Odd E.
Svein B.
Ah. Nydelig ravnebilde Bjørn. Bildet er fint på mange måter- det tekniske sitter glimrende, lyset er absolutt av beste kvalitet for å få til fjærdrakten på disse fuglene. Komposisjonen meget bra. I tillegg viser bildet fint hvordan ravnene kan opptre som sosiale vesen også- det er en flott opplevelse å kunne se og høre et ravnepar sitte å småpludre med hverandre på sitt eget og svært forunderlige språk. Flott.

Mvh
Svein B
Thorbjørn R.
Enig i at dette var kjempeflott. Bildet holder teknisk høy kvalitet og måten ravnene lener seg mot hverandre på gir bildet en ekstra dimensjon.
Aleksander M.
Dette var kjempebra!
Flotte farger, fin positur og bra skarphet.

Mvh Aleksander
Kjell Sigurd S.
Stemingsfylt og fint av ravnen dette. Liker blåtonene. Fuglene er fanget i en fin positur på en kledelig gren. Flott skarphet og passe bruk av DOF. Har ikke noe å komme med av forbedringsforslag her. Bra!

Kjell S
wenche g.
jeg elsker bildet ditt umiddelbart...mmmmm:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu