Sitting waiting
En ensom mann venter
på at livet skal forandre seg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger377
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hege S.

Synes det ser ut som to som venter i sammen jeg. En som sitter ganske redd og bekymret til høyre og en som holder en beskyttende arm rundt denne redde skikkelsen. Den modige beskytteren holder også en lysende magisk kule høyt over seg for å beskytte de begge fra den ventende fare.. Begge har lange kapper og bunnen flyter i vannet fordi stubben de sitter på er så liten. Kanskje er det kulden og redslen for forfrysning som er problemet? Og kulen er deres håp for å finne land..

Mvh Hege
Céline F.

Fin historie Hege ;)
Jeg liker dette bildet: blaa tonene, formaten, etc...
Det er et veldig skarpt bilde: veldig bra teknisk, og spennende former, hvor man kan se eldig mye forsjellig. Den kommer ut av vannet, et slags gud?
(Sitting, med to t hadde jeg sagt ;)
Enda et bra vann/ draape bilde!!!!
Céline.
Mari A. L.

Et nydelig bilde! ..litt trist og melankolsk.
Herlig farge:)
Avsluttet .

Veldig fint og litt anderledes dråpebilde med fine farger og skarpt og godt.I tilegge et bilde som man kan se lenge på og finne nye historier i:-)
Hilsen Tone!
G. Hanna W.

Hei hei ¨
tusen takk for raske tilbake mld!
Ja det er gøy med bilder som lar fantasien flyte! Elsker selv å titte lenge på slike !

Vil gjerne høre flere historier!!!

Mvh G.Hanna
Anne-Lise S.

Flotte blåtoner og linjer i dette bildet, og en ''artig'', men malankolsk historie. Mangler littepittegranne på fokusen men ellers skarpt og fint.

Anne-Lise
Ivar B.

Dette ble jo rene julekrybba det Guro. Josef som sitter på eselet ( det var vel egentlig omvendt), maria i forgrunnen som holder jesusbarnet. Refleksen i bakgrunnen må vel rett og slett være Betlehemstjerna:-) Et flott bilde som åpner for fantasien. Mangler fortsatt litt på skarpheten:-) (Jeg vet jeg er streng, og vet det er vanskelig, men det er mulig) Mvh Ivar.
Martin G.

Til: Hege Stensland
Syns også det ser ut som 2 personer. Både jeg og kammeraten min har sett på det og vi har en litt mer ''koffert'' tolkning enn deg... selv om det også kan se ut som 2 som venter...
Ola Alexander V.

Jeg har i likhet med MG en koffert-tolkning. Kan også være to som venter, men holder en knapp på koffert-tolkningen. Ser ut til at det foregår i en liten dam.

Mvh Ola
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu