Skumring
Her må jeg be hunden stå stille og posere, noe den synes er svært kjedelig.
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBearbeidet til svarthvit i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Mari G.

Hei Rune,

denne ideen liker jeg godt, fint bilde. Men jeg tror kanskje det kunne blitt enda bedre om hunden hadde stått et stykke lenger bort og sett mer alene ut, ikke sett like mye ut som om den stod og ventet på deg. Ellers likte jeg som sagt bildet godt, flott at du får med alle sprekkene i veien og bladene langs kanten. Fint utsnitt :)

Mari
Sverre H. S.

Det var noe med dette bildet jeg likte. Et sterkt fortellende preg, med ansats i flere retninger... Mørk eksponering med vakkert ''asfalt-lys'', og en shäfer-lignende hund med full oppmerksomhet på betrakteren. Tilforlaterlig og nært, tilfeldig, samtidig en tydelig spenning. Hadde ikke hunden vært utålmodig villle nok bildet uttrykt langt mindre! Hadde eksponeringen vært ''riktig'' ville også bildet tapt mye. Grensen mellom det ''tilfeldige'' og det innholdsmettede har jeg sansen for. Vet ikke om slikt var meningen med bildet, men sånn opplever jeg det.
Simen Sebastian T.

Fin komposisjon. Veien og stemningen i bildet får det til å virke litt gammeldags. Passet bra i gråtoner! Hilsen Simen.
Avsluttet .

Likte dette godt,syns det er veldig fin effekt med veien som begynner i ene hjørnet og forsvinner oppi det andre,og at veien er lys i forhold til resten av bildet som er ganske mørkt,det lager en spesiell stemning,litt mystisk blir det også med hunden som står det og kikker og det er helt topp i svart/hvitt.
Hilsen Tone!
Bente K.

Mørketidsstemningen får du ypperlig frem her. Skinnet i asfalten gir en fin linje innover i bildet. Du er heldig som har en lydig og fotogen hund, her glir den perfekt inn slik den er plassert, og gir bildet innhold. Dette hadde jeg sansen for.
mvh Bente

Eivind B.

Super komposisjon. Liker at du bare ser silhuetten av bikkja. Gjør situasjonen mer uhåndgripelig, nesten skummel. Forsto ikke helt tittelen dog. Mvh Eivind.
Tove Å.

Ja, dette var pent. Liker komposisjonen kjempegodt, flott siluett av bikkja, fint svarthvitt arbeid.
Den bakre delen av veien kunne kanskje vært dempet litt?
Men uansett et toppers bilde :)
Rune S.

Takk for kommentarene! Hyggelig at dere likte bildet.

Mvh
Rune S
Ole E.

Skummel hund. Liker at den er nesten helsort- Flott s/h kovertering og komposisjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu