Fungerer best med fullskjermvisning
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-15 22:09:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1122
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227843} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Chr. G.
Tiltalende, og noe uvirkelig. Er dette ett opptak er jeg imponert. Flott lys, teknisk ser gjengivelsen av myrullen absolutt å henge på greip for å side forsiktig, den framstår temmelig herværende. Er noe ambivalent til strået som skråner opp mot venstre, og de andre, tynnere stråen som brått stopper mot dette. Blir ikke helt klok på helheten, det er som nevnt litt uvirkelig.
Øyvind A.
Takk for kommentar. Det er ett opptak ja.
Ø.
Dag J.
Bra dette, med fabelaktig lys og elementer i bakgrunnen som gjør bra av seg.
Ivar B.
Gratulere som ukens fotograf, vel fortjent! Har vært inne på sidene dine og finner svært mange bra og inspirerende bilder. Du har ofta en kreativ tilnærming, du er ikke redd for å utfordre betrakteren, og det gjør mange av bildene dine annerledes og spennende. Dette bildet er intet unntak. Lyset på myrulla står i kontrast til bakgrunnne som på en merkelig måte framtrer mørk selv med så mange reflekser. Mønsteret i bakgrunnen har sterk linjeføring og linjene går som diagonaler fra myrullen og opp mot motsatt hjørne. Linjen som krysser de diagonale linjene i bakgrunnen bryter opp og tilfører spenning. Liker at myrulla er plassert så langt ut i hjørnet. Mvh Ivar.
Arne S.
Bakgrunnen er berre lekker. Har litt problemer med hovedmotivet her, myrulla, som framstår litt for konkret og ''ullen'' i forhold til den mer abstrakte bakgrunnen.
Stig Børre E.
Syns dette ble veldig vellykket. Den ''sære'' plasseringen av myrulla fungerer veldig bra.
Bakgrunnen gir masse liv til bildet med reflekser og de mørke diagonale linjene.

StigB
Fredrik E.
Er ikke enig med arne i det hele tatt, er jo hele poenget med bildet sånn jeg ser det. Kjempe klart fokus på myrulla og uklar bakgrunn skaper godekontrasteffekter i bildet. Jeg synes du har skapt mye ut av lite her og jeg får helt klart assosiasjoner med bildet. Ut fra min tolkning ser Myrulla ut som ei blondine som er ''in the spotlight'' på den røde løper. Vind i håret og papparatzi knipser vilt rundt henne. Kanskje en vel kreativ tolkning, men tipper det går ann og være med på den tankegangen, eller hva Øyvind? :)
Og grattis som ukens sjef, vel fortjent.
Fredrik
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var veldig vakkert, et bilde man kan drømme seg bort i. Sommer og barføtt i fjellet.. :) Refleksene bak tilfører bildet veldig mye og stråene gir bevegelse og mer innhold. Komposisjonen sitter også veldig bra med god plassering av den godt eksponerte myrulldotten. Jeg likte dette veldig godt.

Gratulerer som ukens fotograf.

hilsen ingebjørg
Céline F.
Ja, dette likte jeg ogsaa! Plasseringen, lyset, linjene, ... bra! Skarpheten av myrulla goor bilde magisk!
Céline.
Inger-Lise S.
Spennende! Reflekser og striper i bakgrunnen gjør mye for bildet.
Skinnet i myrulla framstår som en god kontrast, samtidig som myrullens plassering i bildet er fin. Jo,dette liker jeg.

Inger-Lise
Tom A. T.
Veldig typisk ''solørpreg'' over dette ;o).. Bakgrunnen er noe for seg sjøl og helt nydelig med former som gjentas fra myrulla. Etter bakgrunnen å dømme ville jeg tippet på roden, men myrulla i forgrunnen ser ut til å være foreviget gjennom mer vanlig glass?
Gratulerer med utmerkelsen, vel fortjent.
mvh Tom T
Øyvind A.
Takk takk, alle sammen.
Tom, det er bare det gamle trikset mitt, med åpen blender og høylys passe langt ute av fokus. Bildet er faktisk tatt med en 300 mm.
Ø.
Anne-Lise S.
Flott plassert myrull her. Striper og reflekser gjør svært mye for bevegelsene i bildet. Vakkert lys, og jeg synes fargene er fine.

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.
Fin og modig komposisjon. Plasseringen av myrullen gir bildet en fin dybde. Lyset som faller på den er velidg bra. Fine reflekser og silhuetter i resten av bildet. Bra dette.

Kjell S
Camilla S.
Hei

Grattis som ukens fotograf, velfortjent!
Synes nærheten av myrullen gjorde seg, og refleksene i bakgrunnen danner et vakket mønster. Nærmest abstrakt, men samtidig gjenkjennelig.
Du er flink å finne egne motiver, som jeg ikke har sett maken til tidligere;)

-Camilla
Odd Tore S.
Uvanlig vinkling av myrullbilde, både plassering, bakgrunn og fargevalg.
Jeg synes at det funker.
På denne skjermen ser det ut som om du kunne gjort høylysene på selve myrulla litt hvitere. Sikkert skjermavhengig.
Odd Tore
Espen A. I.
Merkelig bra bilde, dynamikken er absolutt tilstede. Jeg synes kanskje det blir litt trangt nede til myrrullen - men du verden dette var spesielt.

mvh Espen
Øyvind A.
Mange takk!
Da har jeg lagt ut en ny versjon med litt hvitere myrull.
Ø.
Jan-Eilert P.
Tjaa. Nokså bra- syns jeg.

Liker ikke de to diagonale stråene til høyre i bilde sammen med plasseringen av myrulla. Beskjæring til et kvadratisk format (Bort med diagonale strå) gir mye bedre balanse i bildet. Myrulla blir også mer i fokus.

Mulig det er litt mer tradisjonelt, men jeg liker det bedre.

Bortsett fra komposisjonen finner jeg dette bildet veldig tiltalende.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu