Gullårer
Dette er en ubehandlet originalfil. Usikker på selve bildet og på utsnittet. Noen synspunkter?
Bildet inngår i albumet Mine abstrakte motiv -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-11 11:34:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70s
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Brennvidde62mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger602
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Dette gikk rett hjem hos meg Hege,nydelig gullfarge og om det kanskje ikke har noe med jul å gjøre så minner det meg om jul:-)Kanskje litt mørkt i hjørnene,men syns ikke det gjør noe,jeg liket det kjempegodt.For meg ser det ut som lys som skinner på vår vei om kvelden og så vanndammer som lager striper,men det betyr ingenting hva det er for det er bare knallfint.Godt sett og komponert:-)
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Enkelt og vellykket. Fint lys og fine farger.
Jeg er litt usikker på komposisjonen. Liker de diagonale linjene, men lurer på om høyre side blir litt ''tom''. Ikke sikker på hva jeg selv syns og mener her, så du får ta det med en klype salt... :-)

StigB
Hege J.

Takk for raske og positive kommentarer.

Ja, hjørnene er litt mørke. Var klar over det. Føler også komposisjonen er litt statisk pga diagonalene går for diagonalt(!) fra hjørne til hjørne. La ut originalutsnittet i håp om å få noen konstruktive innspill i forhold til beskjæring. Legger allikevel ut et alternativt utsnitt som versjon #2, som jeg liker bedre selv. :-) Er veldig interessert i å høre hva dottfolket kan anbefale i forhold til utsnitt på dette bildet.

Ha en fin dag!!

Mvh Hege
Avsluttet .

V2 Hege=Knallbra,nå ble jeg enda mer hektet:-)Jeg har ikke så mye mer å komme med for jeg bare liker det,enkelt og greit.
Hilsen Tone!
Steinulf L.

Dette blir litt for tilfeldig for meg. Her mangler spennende linjeføring og pirrende detaljer. Bildet mangler også skarphet. Denne falt ikke i smak hos meg. :-)
Nina S.

V1 så absolutt, har mystikk og dybde, men litt tilfeldig får jeg også følelsen av.
V2 har altfor mye usm. Ble altfor skarpt.
Mvh Nina
Avsluttet .

Hege..
Versjon 1 fallt best i smak hos meg, syns jeg drar kjensel på de nedsynkede hjulsporene utenfor Arcus i sandnes?
En kreativ og flott ny vri har du fått frem med dette bildet. Stå på Hege...

Hilsen
Arne
Simen Sebastian T.

Fin gullfarge. Men hva er det egentlig? Mvh. Simen
Hege J.

Takk til dere for tilbakemeldingene!
Moro å lese hvor ulikt dere bedømmer dette bildet. Det er jo litt av sjarmen med fotografering at noe treffer hos noen, mens andre liker noe helt
annet. :-)

Bildet er helt rett av noen hjulspor, Arne, men ikke i Sandnes, derimot ved Skagen i Stavanger. Sporene var fyllt av vann, og gatelykta lyste opp asfalten rundt med en gylden farge.
Nå har du fått svar på spørsmålet ditt, Simen. :-)

Mvh Hege
Inge S.

Hei.
Bare man har fantasien i orden så finner mann de utroligste
motiver og syns dette ble ett fint innslag med nedslitt
asfalt og fint lys som trer frem med sitt gullskinn.
Enkelt og greit:-)

Mvh Inge
Avsluttet .

Hege, vil bare takke for mange fine kommentarer fra deg, samt de flotte bildene du har servert oss her på ''dotten''.

En riktig god jul til deg & dine, ønskes fra
meg.

Vennlig hilsen
Arne
Cato R.

Hei hege.
Du har gjort noe veldig bra med en veldig daglidags ting her. Linjene er veldig fine og leder titteren godt gjennom bildet. Ville anbefale å tone ned toppen av bildet, føler at øynene dras ut av bildet der siden det er mye lysere enn resten av bildet.

MVH

Cato
Anne-Grethe S.

Kvadratisk utsnitt gjorde seg best, synest eg. På versjon 1 blir det litt for ''kjedeleg'' nede til høgre sidan det ikkje ''skjer noko der''.
USM`en som du har lagt til på V2 likte eg ikkje heilt. Bildet fekk litt for sterke kontrastar og lys slik at det blir litt slitsomt å sjå på. Ellers er det slettes ikkje slitsomt å sjå på i det heile tatt. Dette er jo skikkeleg kunst. Du er flink til å sjå fine detaljer:-)

Mvh
Ane-Grethe
Odd Tore S.

Det kunne se ut som runde, vannfylte furer i grov is i gyldent sollys, men så var det piggdekkslitasje i asfalt med tilhørende fare for vannplaning i stedet. Vannplaning som ble til et ikke-problem da noen kom på asfaltstøv, miljø og luftforurensning, og som gjør at det nå er miljøfartsgrenser på veier rundt Oslo vinterstid også når det er vått, og garantert fritt for svevestøv. Og vått er det for tiden!
Vel, det var en digresjon, nær sagt som vanlig.
Når det gjelder bildet ditt, synes jeg vinkling og belysning funker bra, men ikke utsnittet. I v1 for mye ingenting nederst til høyre, v2 blir noe statisk.
Jeg ser brostein til venstre i overkant, og tror at den bør bevares, men med kutt i bunn og i høyre kant. Egentlig er jeg ikke for slike kuttforslag i det hele tatt, fordi de tar utgangspunkt i et motiv som er tenkt annerledes. Det beste er ta innspillene, tenke gjennom om det er noe i dem, og så prøve igjen. Akkurat denne typen motiv ser ut til å holde seg bra i vinter!
Godt nytt år!
Odd Tore
Anne-Grethe S.

ÅÅÅÅ.... No ser eg kva det er! Eg blir stadig imponert over din evne til å ''sjå og fange''

Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu