Slutt på firkanten
Jeg har gleden av å introdusere det nye bildeformatet - sirkel. Hvorfor skal bilder være firkantet? Objektivet foran kameraet er jo tross alt rundt... :)
Utstyr
  • Canon 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227450} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kenneth K.
Dette bildet hadde hevet seg betraktlig vis du hadde tatt en mørk bakrunn for da for du mere dybdefølelse på bildet. Ellers så er det et vldig skarpt og fint bilde med mange fine detaljer her. Veldig bra!


mvh Kenneth
Andreas L.
Ja, det er fullt mulig det, men jeg hadde mer fokus på det runde formatet og tenkte vel mindre på innholdet. :)

-Andreas
Avsluttet .
Ja, jeg har mange ganger tenkt på hvorfor et bilde må være firkantet, og sett for meg et rundt bilde, men her kom du meg i forkjøpet :-). Siden det er en smule uvanlig blir man litt ''satt ut'' med det samme og må bruke litt ekstra tid. Mange fotografer er opptatt av fotografiske ''regler'' som nok er beregnet på firkantbilder og blir vanskelige å ta i bruk her, men samtidig gir det kanskje en form for frihet?
Du har fått til en fin dybde og balanse. Det store sorte feltet til venstre står fint mot rundingen (ventilen?) til høyre, og bildet er veldig behagelig å se på. Du får sette inn en mattskive med rund maske på i kameraet, så kan du utvikle ideen videre!
Tor-A
Andreas L.
God idé! Det er bilde av en slags båt som speiles i vannet. Den ''ventilen'' vet jeg ikke hva er...
Takk for kommentar :)

-Andreas
Anna Rosa L.
He he helt enig med deg;)
Er ikke helt sikker hva jeg ser her? Jeg ser masse fine farger, vann, noe uskarpe trær (positivt - de stjeler ikke oppmerksomehten) men så ser jeg noe motiv som jeg ikke vet helt hva er. I tilegg tror jeg at jeg ville valgt et ''klarere''/enklere motiv når du presenterer den nye formen fordi man blir så opptatt av sirkelen at det passer ikke med et motiv man må mine med øyne for å forstå seg på.
(kanskje det bare er meg).
Ellers liker jeg ideen din!
-Rosa-
Andreas L.
Ja, jeg er faktisk enig med deg. Motivet burde vært enklere å forstå. Motivet blir litt for abstrakt her... Takk skal du ha Rósa :) (Et flott navn og et utrolig kult selvportrett du har!)

-Andreas
Hanne S.
Jeg vet ikke helt hva jeg ser.....blir litt svimmel....men jeg liker det nye formatet! Sirkel er bedre enn firkanta.
Ps: Jeg syns du er dyktig.

-Hanne.
Andreas L.
Tusen takk skal du ha!

-Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu