Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger550
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Noe med det intense blikket til karen der bak i motsetning til det mer nedstemnte og neste oppgitte uttrykket hos dama i forgrunnen. Bra bruk av begrenset dybdeskarphet.
Knut-Inge J.
Tøft! Eit bilde som etterlater mange spørsmål - det er bra. Noko krim-film-aktig over det, som treff meg umiddelbart. Bruken av DOF er virkningsfull, men det er mogleg at ein ørlite større skarphet i ansiktet til kvinna hadde løfta det endå eit hakk.....
Dag T.
Nei, jeg synes skarpheten er bra som den er nå. Flott bilde!
Anne-Lise S.
Ser nærmest ut som en psykopat med full kontroll over det kåna holder på med, og om det er godt nok for ham eller om han må smelle til med flathånda for å gi henne en omgang..... Dette kunne gjerne vært omslaget til ei bok om emnet, og jeg hadde valgt å lese den glatt! Flott fokuspunkt, og et motiv som kan gi mange tanker. Kunne også vært en scene fra en thriller eller en actionfilm. Her er mulighetene mange...

Anne-Lise
Céline F.
Ja, dette var spesielt!
Det ser ut som det kommer ut av en film. Jeg liker fokuspunktet ogsaa, og synes det er bra at damen eller mannen forhand er helt uklar. Lyset paa ansiktet gir en skikkelig stemning til mannen.

Veldig bra, synes jeg! Andre bildene dine er ogsaa veldig bra!!!
Céline.
Ketil K.
Tøft bilde - litt av et blikk!
Asbjørn M.
Liker godt stemningene du formidler i bildene dine.
Mye mystikk i dette bildet. Likte dette.

Asbjørn
Anne Lene B.
Hei Chr.
Dette var bare helt knall! Vanvittig komposisjon og bruk av dybdeskarphet!! Som tatt ut fra en film, en hel fortelling fryst i øyeblikket!!

Anbefalt og bokmerket!!

Mvh
Anne Lene
Ivar B.
Så nesten litt skummelt ut dette. Du formidler en stemning. Teknisk er det en fryd, og du har fått fram et fint toneforløp i sort/hvit. Synes dette ble et knalltøfft bilde. Bra! Mvh Ivar.
Eirik H.
Eg heng meg på dei andre her. Godt bilete!
Chr. G.
Takk så mye for forskjellige betraktninger! Det gleder meg at noen finner det interessant og at det har noen grad av visuell appell. At det utløser noen spørsmål som en ikke får eksakt svar på er god musikk. Jeg tar forslag om noe mer skarphet på kvinnen til etterretning og skal vurdere det ved neste anledning.
Julie E.
Jeg bøyer meg i støvet for teknikken her.
mvh Julie
Julie E.
Synes forresten ikke dama burde hatt noe mer skarphet. Helt perfekt som det er.
Når hun er såvidt utydelig, bygger det opp under hennes underdanighet i forhold til mannen. Vet jo ikke om det er hva du har tenkt, men det er budskapet som når meg.
mvh Julie
Chr. G.
:-)
Arne S.
Et bilde som oser av nærvær og 'feeling'. Her er mulig å fabulere i mange retninger. Kontrasten skarp/uskarp underbygger min historie. Jeg liker tette beskjæringer. Dog er det noe som skurrer i denne komposisjonen. Kanskje er det bildekantens tangering av mannens hode på to sider? Uansett et godt bilde!
Chr. G.
Takk for den! Er med på at tangeringene kan være/er noe uheldig. Helst skulle jeg gjerne kuttet mannen litt ned i panna, men slik opptaket er nå går dette dårlig - med kvinnen i forgrunnen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu