Container
Her er litt ''snikreklame'' for nettstedet RadiantVista: http://www.radiantvista.com/archive/daily_critique/397/ (Oppdaget nettopp at de har brukt dette bildet i sin daglige video-billedkritikk). :-)
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 50 mm 1:2 Macro ED
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeRAW, ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger2673
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225854} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Cornelia T.
spennende, veldig fine farger.
mvh, ct
Kjell G.
Jeg tiltales av dette bildet. Det kan være at kontrastforskjellen til den nedre, lyse delen blir litt stor, ellers veldig harmonisk og bra!

mvh kjellg
Ivar B.
En estetisk nytelse, rett og slett. Ble utrolig fascinert av dette. Fantastik fargesammensettning, samt en fin flateinndeling. Bildet har sterk linjeføring både i bunn, men også fargedelen. Likte dette. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
For noen farger. Dette var utrolig behagelig å vile øynene på
Kombinasjonen rødt og grønt er en sikker vinner. Fine linjer.
Ser ut til at du har vært heldig/flink med lyset også. Rødfargen i høyrekant formelig gløder. Det lyse krakelerte feltet nederst er også flott og står i fin kontrast.

Container sier du - ikke lett å se...
Inspirerende.

StigB
Per Espen T.
FLOTT! Utrolig, dette er jo et kunstverk. Farger og stuktur passer perfekt sammen. Den markerte kanten nede gjør at dette står flott frem, som en sokkel til et kunstverk.
Avsluttet .
Synes dette bildet på flere ulike måter har en fin blanding av hardt og mykt - dvs. harde og myke farger, harde og myke kontraster, harde og myke linjer. Joda, funegrer veldig godt for meg.
Kjetil Greger P.
Rett og slett en nytelse å se på.. prikken over i'en er absolutt det lyse feltet nederst. det skaper en flott kontrast samtidig som det ikke ødelegger roen i bildet
Jon-Petter T.
Stilfullt tablå. Flott oppbygd. Den store flaten oppe og den todelte flaten nede.
Veldig god balanse.
Du skal ha øynene med deg for å se dette. Og det har du tydeligvis!

MVH
J-P
Odd Tore S.
Her gir tittelen en ledetråd som jeg tror at ikke engang Tobias i tårnet hadde klart å følge. Eller var det kanskje ikke Tobias som var vismannen? Uansett er ikke jeg i nærheten av snøre her, men det er kanskje et aldri så lite røykteppe,
Uansett, meget tiltalende og mettede farger, som står eller ligger ved sokkel som var for svak for slik fargeprakt, og derfor sprakk. Meget vellykket det også, hadde det ikke vært for sprekkene med grønt innslag hadde den tatt alt for mye oppmerksomhet.
Strengt, rent og pent.
Meg like, men fortsatt ikke forstå. Kanskje det er best slik.
Odd Tore
Anne-Lise S.
Fabelaktige farger og flotte kontraster mellom det lyse, strenge nederst mot det mer utmalende lenger oppe. Et spennende studie i enkle former og fargenyanser.

Anne-Lise
kåre l.
Spennende å sprekt :-)
Gode komentarer fra han video-fyren også. Det var morsomt. :-)
Grattis
Chr. G.
Farger som alltid slår an. Med tillegg av finskårne detaljer og et ekstra ''forstyrrende'' element i nedkant blir dette pent å se på.
Tormod I.
Spennende spennende. Utrolig artig med den videosnutten. Snakk om detaljert bildekritikk. Den må du ha kost deg godt med, tenker jeg :))
Marion N.
Flotte farger og kontraster. Spanande å sjå på dette, spesielt på grunn av nederste delen av bilete.

Mvh Marion
Erik J.
Dette likte jeg også utrolig godt! Jeg måtte jobbe litt for å finne containeren, men konkluderte med at det var uvesentlig i forhold til bildeopplevelsen. Så gikk jeg inn på den utførlige vurderingen på Radiantvista, og nytelsen ble enda større! Etter å ha hørt den er det ikke lett å finne noe å tilføye! Jeg legger derfor bare til min anbefaling!
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelige farger med en intens og herlig glød! En god kontrast er det også. Nedre del er også viktig, fine mønster (over hele bildet). Jeg likte dette jeg også :) Artig med linken ;)

hilsen ingebjørg
Caroline M. S.
Tusen takk for kommentarer. :-) Håper dere ikke føler at dere ble presset inn i et hjørne pga av lenken til videokommentaren.

Bildet heter Container av en så enkel grunn at det er bilde av en del av en container som står i en bakgård i Thv Meyers gate på Grünerløkka.

Tok med den hvite kanten nede for at bildet ikke skulle se for pent og snilt ut. Også er jeg enig med videokommentatoren i at kanten gjør at det ikke er like lett å se om motivet er tatt på nært hold eller på avstand.
Ronnie S.
Fin komposisjon dette. Undring over hva man ser eller ikke ser. Dette kan funke godt i SH også.
Nina S.
Bøtter med kommentarer, orker ikke lese alle.
Det jeg ser synes jeg om, varme fine farger, flott tekstur i nedre del, er ikke akkurat container som først kommer til meg, fint abstrakt med mange drømmende tolkninger.
Mvh Nina
Siri Elisabeth J.
Hei på deg!

Dette bildet er jævelig fint!!!

Hilsen Siri :-)

Inger-Lise S.
Hei Caroline! Her har du et bilde med herlig struktur og svært lekre farger.Jeg liker ''mønsteret'' svært godt! Rufsete og fint. Men siden jeg ikke er redd for pene og snille bilder, ville jeg personlig kuttet bort det hvite nederst.Noe du trolig ikke finner overraskende ;-) Men jeg ser det heller ikke som ''snilt'' uten den hvite kanten..

Inger-Lise
Oda Lystrup H.
kult! bra sett.
kunstnerisk. veldig grafisk da.

Oda:)
Tove H.
Nydelige farger og struktur - lekkert! Men jeg reagerte umiddelbart negativt på den hvite kanten nederst, den passet ikke inn. Ville tatt den bort.
Mvh Tove
Øyvind A.
Frisk og fengende. Uten det hvite nederst forsvinner brodden i bildet.
Tittelen legger føringer som jeg godt kunne unnvære.
mvh
Ø.
Caroline M. S.
Tusen takk for kommentarer. Kjekt å få kommentarer på gamle bilder også, som dette som ble lagt ut for snart et år siden.

Jeg brukte dette bildet som julekort i fjor forresten. Det ble fint og ''julete'' med rødt, grønt og hvitt.

Jeg har sett på bildet uten den hvite kanten nede, og synes det er et mye tammere og kjedeligere bilde enn denne versjonen med kant.

Øyvind: Ja, titler kan ødelegge enten ved å være førende for tolkning av et bilde eller at det tar vekk mystikk eller undring over hva det er man ser på. Men noe skal jo bildene hete. Jeg har lagt meg på en linje hvor jeg stort sett gir bildene deskriptive titler (så dette heter container fordi det er bilde av en del av en container).
Arne S.
Dette har gått meg hus forbi på dotten. VELdig bra! :-)
Line Kristin W.
Fascinerende kontraster, både den ''sandkornaktige'' strukturen mot det tilsynelatende myke og det røde/grønne vs det hvite. Det nederste feltet er et overraskende og litt frekt krydder som smakssetter retten og gjør den til noe langt mer enn hverdagskost.

Bildet ligger forresten her nå; http://www.radiantvista.com/critique/caroline-from-norway men videokommetaren er desverre forbeholdt kjøpere av ''The Daily Critique Collection Two''. Dårlig gjordt, jeg ble så nysgjerrig! :-(

Hvem skulle tro en container kunne inneholde noe så estetisk og spennende?
Det må nok en kreativ byfrøken til for i det hele tatt å tenke tanken! Nesten så jeg fristes til å reise inn og rappe noen! ;-)

- Line :-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu