Rim over Mærrapanna
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • Canon 22-55 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Superia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_22334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristin A.

Fint bilde i utgangspunktet, med duse farger, men jeg ville ha lagt nedre del av bildet i øvre del av den frosne isen slik at isen og alt i forgrunnen kanskje kunne bli et motiv for seg selv. Forgrunnen tar for mye oppmerksomhet i forhold til hvor øyet søker (mot horisonten).
Carsten A.

Jepp, et meget fint motiv, men jeg er i likhet med KA ikke så sikker på at utsnittet er blitt så bra. På en måte er dette to bilder - øvre og nedre halvpart er på sett og vis selvstendige bilder. Men det er mye fint her, selv om bildet etter min vurdering er vist noe i mørkeste laget. Jeg tok bildet inn i PS, og det viser straks et ''lettere'' toneforløp som er bedre tilpasset dette vintermotivet. Dessuten gjør litt USM (''unsharp mask'') underverker her, f.eks. A:500, R:0.3, T: 0 el. 5. les gjerne mer om USM og hvordan bilder tilpasses for visning av bilder på skjerm på http://carnholm.home.online.no - menypunktet ''Fototeknikk''.
MVH CA
Joakim T.

Takk for kommentarer. Når det gjelder komposisjonen må jeg
ærlig si at jeg liker det som det er. Men at det er andre som ikke
er enige med meg er jo fint. Det er tross alt derfor jeg har begynt
å legge ut bilder her! Nedre del av bildet kunne vært interessant
nok i seg selv, men jeg synes det er sammensetningen og det litt
''rare'' perspektivet som gjør bildet. Når det gjelder digital
bilderedigering er jeg en total novise. Orginalbildet har absolutt en helt annen fargetone... Ikke har jeg tilgang på PS
heller.
Nils G.

Her har du fanget flotte fargevalører. Jeg tenker spesielt på den rødbrune fargen som gjentar seg flere ganger. Først tegnende oppover i forgrunnen, så videre innover i mose og kant for deretter å avsluttes på tvers i horisonten. Jeg synes dette gir bildet en fin linjeføring som passer godt med det lyse grå.

Rimet på tangen nederst i bildet gjentar seg videre utover noe som gjør at jeg også ville vist bildet slik du har gjort det her. Jeg vil heller foreslå å beskjære noe av himmelen på toppen. Jeg synes den flyter for mye ut i ingen ting.
Torunn B.

Så kommer jeg, da, som syns du ikke skal beskjære noe i det hele tatt. På grunn av den lange forgrunnen og dybden helt inn mot skyene, får jeg en svevende og flygende følelse inn i bildet. Og fargene liker jeg helt. Nydelige duse farger som går meget godt sammen.

Torunn :-)
Eskil O.

Flott at du redigerer bildene dine i søkeren på kamera.Et enkelt biledbehandlingsprogram kan være nødvendig til enkelte motiver.Dataskjermen er vel ikke helt rettferdig overfor alle bildene, det kan variere ganske mye fra skjerm til skjerm. Et flott bilde var det i alle fall.

Eskil.
I L.

Verkligt flott bild! Och vilka färger! Tycker att utsnittet är OK.
mvh ilj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu