Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger570
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223105} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
charlotte s.
hei, dette bildet likte jeg veldig godt. kjempefint med den varme gløden i huden,og den kontrasten det ga med den metalliske fargen på armbåndet,eller er det en klokke?hele bildet ga meg en vemodig følelse

charlotte
Eyvind R.
Et nært og sterkt portrett. Et levende ansikt som forteller en historie. Fine mettede farger. Det nede i venstre hjørne forstyrrer endel..

Mvh Eyvind
Kenneth K.
Her er jeg enig med Eyvind. Et veldig bra bilde. Fint og skarpt. Men det i venstre hjørnet er forstyrrende fo hele motivet.


mvh Kenneth
Fredrik E.
Det var et fantastisk uttrykksfullt bilde. Ellers skulle jeg også sett at labben ikke var i bildet, for det ødelegger litt for mye. Men ellers var det et knakendes godt bilde!!!
Fredrik
Chr. G.
Takker! Enig i at hånden som hun hviler haka på er noe framtredende, men samtidig en viktig del av posituren vil jeg tro.
Ketil K.
Et ansikt som forteller i seg selv. Men jeg synes også hånden tar litt av ansiktet og forstyrrer, selv om det er med på å gi en fin avslutningslinje mot det mørke området til venstre.
Knut-Inge J.
Veldig sterkt dette. Handa er nemnt, men den tar ikkje bort inntrykket av levd liv og lukka auge, som sannsynlegvis har sett så altfor mykje....
Avsluttet .
Hva gjør hun? (trenger ikke svar)
Hånden pirrer nysgjerrigheten, og det er pga. den jeg stadig titter på bildet.
Hun har en klokke eller et armbånd. Slapper hun av på sin dyrbare skatt? Er klokka/armbåndet resultatet av en forandring i tiden? Resultatet av et så langt liv?
Hun har levd, opplevd mange forandringer og sett verden blitt slukt av materialsimen. Kan hun nå slappe av, og sier ansiktet noe om livet?
Med de arrene og den utrolige huden kan vi lese historie etter historie.
Bildet gir meg muligheter.

Stian Håpnes
Avsluttet .
Trodde først når jeg klikket inn for å se på bildet at det skulle være av en tredokke, hehe så var det sakt.
Men værtfall flott bilde du har tatt hær, denne gamle damen har karakteristiske trekk som virklig får noe anderledes ut av bilde, og den varme tonen som er i huden er veldig flott som får henne til å se enda roligere ut der hun slapper av på bilde. Må vell si meg uenig med de fleste som har kommentert hær, hånden er der den skal være, uten den hadde dette bare vært en dame som satt med øynene lukket, nå virker hun tankefull og får seeren til å undre hva hun tenker på, men hadde ikke gjort om armen var et hakk skarpere, liksom enda uskarp men littegranne mer skrapere.
Keep up the good work :D
Chr. G.
Takker så mye for kommentarer og betraktninger rundt bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu