Dragens tenner...
Synes detaljene her er fine.
Farge sammensettingen liker jeg også godt.
Liker renheten...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222868} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kenneth K.
Ble litt svimel av dette bilde her. Jeg syns du kunne ha tatt opp blenderen og litt lengere lukkertid så hadde du fått bedre fokusområdet. Fine farger iværtfall.

mvh Kenneth
Anne-Lise S.
Synes dette var litt artig jeg! Liker denne blomsten og hvordan den er formet. Du får frem en slags svimmelhetsvirkning her, som om man står på toppen av et stup og ser ned... Synes det var litt stilig. Du har liksom et sug nedover mens det i mange landskapsbilder er sug innover. Men det er litt slitsomt au.

Anne-Lise
Tormod I.
Synest bruk av kort DOF fungerer godt her, selv om den var i grunneste laget. Jeg synest forøvrig du kunne sentrert blomsten i ramma, tatt bort litt av støyen vha Neat Image, Noise Ninja eller andre lignende verktøy samt vært litt mindre hard med fargemetningen.
Ivar B.
Jeg likte vinkelen på dette bildet som er mye mer spennende en det vanlige fra siden. Jeg synes også det fungerer med lite dybdeskarphet. Bra med det kvadratiske utsnittet. Noe støy i det grønne partiet er nevnt av andre. Mvh Ivar.
Sverre H.
Fasinerende formasjoner på blomsten her. Som du sier selv fargene står godt sammen. Tilnærmingen din til motivet er kjempe bra. Nen lave dybdeskarpheten fungerte her synes jeg. Det fremhever blomsten og kronbladene på toppen. Fint dette G. Hanna.
Odd Tore S.
Småfiks sak med liten dybdeskarphet og skarphetsplanet i toppen av hullet, det gjør seg bra og er en passe artig vri på denne typen motiv.
Fargene er bra på denne skjermen. Støy? Tja ....
Om du hadde tatt det enda mer rett ovenfra, hadde skarpheten rundt hullet blitt mer symmetrisk. Nå ser det ut som om du har et område helt i forkant som er foranr den skarpe sonen, så blir det skarpt, og så blir det uskarpt igjen. Ingen innvending, bare slik det ser ut for meg til å være.
Odd Tore
Steinulf L.
Enig med OTS om plassering av skarphetsplanet, ellers er dette et fint bilde. Dragetennene greier seg godt alene.
Avsluttet .
Skikkelig knallfarger her,men jeg liker det(er jo veldig glad i farger jeg da:-))Syns dette var stilig og som andre også har sagt før meg så blir en litt svimmel av å se på det.Bra!
Hilsen Tone!
G. Hanna W.
Hei hei!

Tusen takk alle sammen.
Ser det er noe delte meninger her hvor vidt det er for lite dybde skarphet eller ikke! Dette er spennende!
Jeg jobber masse med liten dybde skarphet om dagen, for å få frem mer en følese og stemmning fremfor det som alltid skal være etter boka!

Gøy med meninger rundt dette!

Mvh G.Hanna.
Kjell Sigurd S.
Fin knoll med passe DOF og mettede farger. Støtter forslaget om kamerastandpunkt rett ovenfra men liker dette også. Litt støy er nevnt, lar meg ikke plage av det. God plassering av elementene i bildeflaten. Bra dette.

Kjell S
Chris Eric B.
kul vinkel.. bra farger !! enig med de andre her:) fint jobbet.. :) takk får kommenteren foresten :)

vh Chris-Eric Bratland
Camilla S.
Heisann

Dette er virkelig en skikkelig fargebombe du slipper løs nå som vi går mot vinter og lite farge i naturen.
Har vært innom dette bildet flere ganger, skikkelig spenstige farger.
Synes valg av liten dybdeskarphet er helt passende slik det er, samt fin plassering i bildeflaten.

-Camilla
G. Hanna W.
Hei hei

Tusen takk til dere siste her også! Så kos med komentarer, ris som ros!
Jeg lærer hele tiden !!!

Mvh G.Hanna.
arvid k.
Motivet er topp, fargene er vakre. renheten og detaljene er bra, veldigt bra, kontrasten mellom det røde og grønne er og meget bra presentert,men desverre lit støy, prøv og blur den ned litt..
Mvh Arvid K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu