Høyt henger de
Det var noen tidligere elever som pusha meg til dette hoppet påsken 2006. Vi var samla på Helgelandskysten. Jeg hadde ikke hoppa på ski på flere år. Den gang var det slalomski som gjaldt. Nå var det med løs hæl. Dro godt på for å slippe å kjøre skituppene i bakken, med smertefulle følger. Fikk skikkelig høyde med et godt sug i magan. Moro.
Det suser i sivet
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jorunn H.

Synes det var et kanon bra bilde...ansikt utrykket sier at det var sus over hoppet.:-), men skituppene kunne gjerne fått være med på bildet.

Jorunn
Torgeir Pande B.

Knall tøft bilde:) Skikkelig fart og sus og bildet! Ski tuppene burde vært med, det var jo ikke du som stod for komposisjonen!

MVH:
Torgeir!
Kenneth K.

Jeg er enig med Torgeir med at skitppene burde vært med. Ellers et greit utført bilde


mvh Kenneth
Avsluttet .

Syns først og fremst bildet bærer preg av veldig dårlig etterarbeid. Her skal det ikke mye til å se at det er utrolig mye støv på bildebrikken. Dette må du få fjernet. Jeg kan ut av tellingen fordi det er så mange med tror jeg endte på ca 20. Ellers er det er helt greit bilde. Syns kanskje fargene er litt blasse, samt at utsnittet er litt dårlig. Du burde fått med skituppene samt hele staven
Dag-Roal W.

Takk for bra tilbakemeldinger.

Som førstebilde på sidene er jeg glad for alle tipsene. Enig i at både skitupper og staver burde vært med i bildet.

Knærne gir meg assosiasjoner til fjelltoppene i bakgrunnen -eller omvendt. Det er litt artig.

Bildet er ikke etterbehandlet, og det ser jeg trygt kan gjøres. Hadde nok gjort seg med mer farge og mindre støvflekker, ja :)

Som Torgeir påpekte er det jo ikke min komposisjon, men en bekjent som stod for knipsingen, mens jeg stod for triksingen ;) Føltes faktisk tryggest sånn. Kanskje egen komposisjon neste gang?

Dag-Roal
Kjartan Nielsen F.

Hehe! God stil her. Syntes at utsnittet er litt tett. I tillegg til tuppene ville jeg hatt med litt mer stav og bunn. Ellers et superartig bilde som oser skiglede!

K
Tore M.

heisann

Det vanlige er vel å legge ut bilder en har tatt selv... Vil du ha ærlige og seriøse tilbakemeldinger på skiferdighetende dine...?

Bildet er vel mer komisk enn bra mener nå jeg.

Hilsen Tore
Dag-Roal W.

He he, sant nok

Stoler mer på skiferdighetene mine enn fotoferdighetene, ja. Det sier vel sitt om begge deler; ikke akkurat noe å skryte av :) Skiferdighetene får uansett bli tema et annet sted enn foto.no. Det kan vi vel greit enes om, tror jeg.

Kommer sikkert egne bilder etterhvert. Må bare tørre å ta sats på annet enn hoppkanten først. Føles alltid godt med en opptur, men i svevet er gjerne fallhøyden stor, og da kan nedturen fort gjøre vondt -uansett ski eller foto. Synes ofte det er lettere å takle konkrete tilbakemeldinger som knuste briller og rød snø.

Var bare lillebror som masa om at profilen min mangla bilder, så la jeg ut dette bildet fordi særlig ansiktsuttrykket var morsomt her. Komisk er nok et dekkende ord. Sjekk også ansiktsmusklene.

Selv liker jeg egentlig bildet ganske godt. Føles ærligere og mer ekte enn mange ''blinkskudd'', tross en del svakheter. Fotoglede og skiglede i skjønn forening, på et herlig amatørnivå.

Dag-Roal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu