Komponist Olav Anton Thommessen
Bildet inngår i albumet portretter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger916
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tomm H.

Se der ja. Et skikkelig tøft portrett. Fin komposisjon og lyssetting.
Espen M.

Ok portrett, fin kontakt med modellen. Men høylysene brenner såvidt ut litt på nase, auge og kinn... Personleg ville eg også gjort det litt skarpare i etterbehandlinga...
Avsluttet .

flott utsnitt og likte blikket på mannen, og et av de bedre bildene jeg har sett som slår sammen lyse og mørke partier til silhuette(?) på den måten. Men er kanskje litt uenig med blendervalget ditt, hvordan hadde det blitt med dypere fokus og skarphet? Men nå er det du som heter Wesenberg, og ikke jeg, så det er ikke mye jeg kan uttale meg om. Flott portrett i allefall, og er jeg en fan av den type lyssetting.
Avsluttet .

Litt i hardeste laget for min smak dette lyset, men selvfølgelig klassisk lyssetting gjort riktig...kalles vel for Rembrandt lyssetting dette...ellers et tøft portrett...kunne tenkt meg noe mer skarphet og litt mer lys på håret også..

T
Tomm H.

Terje: Dette er IKKE Rembrandt-lyssetting.
Espen Gresvik S.

Hei.
Du er en meget dyktig fotograf så jeg vet at det ikke er noe som er tilfeldig i dette portrettet. Jeg blir derfor overrasket over at du tar et bilde der du lar høylysene i ansiktet brenne ut på den måten. Personlig opplever jeg det som hull i bildet. Dett hadde derfor vært interessant å høre hvilke tanker som ligger bak det valget og hvordan du selv opplever bildet. Jeg blir ikke helt klok på dette bildet. Motivets plassering er spennende. Den softe huden på halsen er underlig og gir en brytning mot ansiktet som tvinger blikket opp igjen. Det er nesten ikke mulig å slippe blikket til modellen. Konturen mot det hvite er merkelig ullen, særlig på venstre side, men bidrar til å fremheve ansiktet. Jeg kommer frem til at jeg liker bildet, men stusser fortsatt på høylysene i ansiktet. Mulig snerten i bildet hadde forsvunnet uten dem, men jeg er usikker.

egs :)
John-Tore G.

Hei. Det er supert å se og lære litt om hvordan de såkalte ''reglene'' kan brytes.
Jeg synes denne effekten gir en slags dybde til motivet. Liker dette.
mvh John-Tore
Avsluttet .

Tomm: Uff så dumt da...

T
Espen M.

Kom igjen da, Wesenberg! Espen og Espen venter på dine tanker bak dei utbrende høglysene i ansiktet! :)
Tomm H.

Espen og Espen - Det er ingen utbrente høylys i dette bildet. På tide med ny skjerm?
Espen Gresvik S.

Ja, åpenbart. Ser det nå. Sitter med en annen skjerm. Hmm, noe må gjøres med min skjerm.

egs :)
Espen M.

Tjaa... ein ny flatskjerm hadde absolutt vore kjekt det, men førebels koster det meir enn det smaker. Særleg siden den (gamle CRTen) eg har er så god! :) Om ein åpner bildet i Photoshop kan ein måle dei nøyaktige toneverdiane... og dei brenner faktisk ut i andletet. Ikkje mykje, men dei gjer det likevel. Denne Espenen venter i alle fall fortsatt på svar fra CF, også som svar på andre av kommentarane han har fått her. Forhåpentlegvis har han noken kloke ord å seie om tankane bak sitt eige bilete, og på denne måten kan eg og andre lære noko nytt! :)
Jan J.

Ansiktet brenner også ut på min skjerm (LCD) og i Photoshop. Slenger meg herved på oppfordringen fra andre til å få en tilbakemelding fra CF Wesenberg angående utbrente partier, lyssetting, blendervalg o.s.v...
Espen Gresvik S.

Ny skjerm er nå på plass på skrivebordet. Må bare beklage min kommentar om utbrenthet. Ser ut til at det er flere her som bør ønske seg ny skjerm til jul. :)

egs
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu