Mormors feriested
Dette bilde ble tatt i sommer,hytta til Mormor på Elvalandet,her har jeg vært mye igjennom tiden,mine beste minner i barndommen og ungdomstia er fra dette stedet,de beste minnene er da jeg og mormor var på hytte,ute og fisket og hadde det hyggelig,
ble fornøyd med bilde jeg,men kunne tenkt meg at treet sto litt mere unna hytta,men slik har det stått i alle år,synes dette er et idylisk bilde men en god atmosfære,hva synes dere om bilde??
Utstyr
  • canon350deos
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne R.

Du har et flott motiv her men jeg ville nok ha hevet kameraet litt.
Fått med mindre vann og hele flaggstangen og treet. Det som hadde vært helt flott var om du kunne beveget deg til høyre å fått bilde av fremsiden av huset og treet hadde da kommet på siden. Men det er ikke sikkert det kan la seg gjøre. Uansett ser det ut til å være en flott plass og det er godt å ha slike minner. Hilsen Anne
Tore Arnt N.

Hei Anne,tusen takk for kommentaren,fint med noen justeringer her,så fremt det lar seg gjøre da:-)ha ei god Hælg,mvh
bims erik j.

Hei Tore.
Dette er jo ett drømmested. forstår godt at du har mange hyggelige minner herifra.
Jeg må støte meg til Anne's komentar, tror du hadde fått ett enda bedre utsnitt ved å bevege deg til høyre, og få med hele bakrunnen med litt himmel.
Dette klarer du helts sikkert og få til i løpet av neste sommer :-)

Lykke til videre


Mvh Bims
Tore Arnt N.

Hei Bims!skal prøve å få til et bedre resultat neste gang:-)mvh
Magne Olav R.

Hei Tore Arnt!! Enig med de andre her. Et stemningsfullt og vakkert bilde av en idyllisk og vakker plass. Må være et fint sted å slappe av og virkelig nyte sommeren. Når det gjelder utsnittet kunne det kanskje vært en fordel å gå litt lenger unna. Ikke mye, men nok til å få litt luft rundt hovedmotivet, nemlig småbruket og brygga.. Hvis du i tillegg hadde fått bildet litt skarpere hadde vært kjempetopp!! (men bra nå også!!)

Hilsen Magne
Tore Arnt N.

Hei Magne!tusen takk for kommentaren,ha ei fin helg:-)mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu