Måne
Lysning på en regnfull ettermiddag i november.
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger689
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Ta nå i hvert fall bort den implanterte månen, som ser like ekte ut som en 112-kroners seddel.
Himmelen er litt mer sannsynlig, skjønt den harmonerer ikke spesielt godt med lysnivåene på fjellet lengst unna.

Lykke til!

Mvh
Ola
Knut-Ivar J.

Ola, Månen er IKKE implantert.
hadde den vert implantert ville jeg ikke midt stildt den.
Er du i Lofoten en gang så kontakt med så skal du få se RAW filen
så kan du selv bedømme.
Avsluttet .

Vel, Knut. I så fall syns jeg den er i overkant gul, og lysnivåene harmonerer fortsatt dårlig. Det er en stund siden jeg var på Myre i Vesterålen og fløy utover i Lofoten vinterstid, så det er mulig jeg tar feil, men det var et eller annet som stemte dårlig for meg i bildet ditt. Dersom jeg tar feil, beklager jeg. Komposisjon og forgrunn har høy standard i postkort-klassen.

Mvh
Ola
Torgeir H.

Hehe, gøye kommentarer:P Over til bildet så syns jeg det er veldig flott, fantastiske farger, fjell og bølger.. Bølgene kunne kanskje vært en anelse skarpere, men da hadde du vel slitt med å få nok lys på bakgrunnen. Det er vel det at månen er så gul som gjør at Ola drar paraleller til 112-seddler, månen er fin den men blir kanskje litt for gul. Altså den er veldig fin så gul som den er, men det kan se litt falskt ut. Syns bildet blir litt tungt nede til venstre, og den copyrighten var det første som trakk oppmerksomheten min. Kanskje gjøre den litt mindre synlig? Men alt i alt syns jeg det er fantastisk flott bilde!

-T.H
Knut-Ivar J.

Takk for kommentarene!
Det paradoksale her er at jeg synes ikke månen på bilde er så gulrød som jeg oppfattet den da jeg stod der i fjæra og gjorde opptaket.
Robin J.

Tror det må være en stund siden herrene ovenfor har sett en skikkelig Nord Norsk høstmåne. Skikkelig bra dette Knut Ivar. Er dette tatt fra Vikten? Mvh RJ
Knut-Ivar J.

Robin, ja det er nok ikke så greit når man ikke er vant med nordnorsk høstøys. Bilde er ikke tatt fra Vikten men mot Vikten.
Geir N.

Nydelig stemning i dette bildet, som er meget godt komponert med fine farver og fint lys. Godt jobba Knut Ivar !
mvh
Geir
Torgeir H.

Jeg vet ikke jeg men dere er vel ute etter objektive og ærlige kommentarer? Jeg sa bare hva jeg så, ikke hva jeg trodde du ville at jeg skulle si. Misforstå meg ikke, jeg syns det er et virkelig vakkert bilde.

-T.H
Roger K.

Hei Knut-Ivar!
Noen få dager i året kan lys månen vises slik som her. Alt skal liksom klaffe med det lyset som er på opptakstidspunktet. Ikke noe unaturlig her og slik er det bare. Masse liv i forgrunn/bunn noe jeg liker godt ved dette. Alt drar seg ut i en litt kampklar himmel der månen kjemper en desperat kamp for å få vise seg frem. Kanskje litt mørk nede i venstre hjørne, men småpirk.

Mvh RK
Espen A.

Hei. Vakkert bilde. Ble nevnt ovenfor her at bildet er litt tung i nederste venstre hjørne. Det er vel omtrent det eneste jeg er enig i iforhold til overstående kommentarer. Ellers har du mange elementer du har fanget godt. Bølgen som bryter og lyset i fjellet gir en dramatisk effekt. Når det gjelder månen og du sier den er slik, så er den slik. Har sett månen i rødt, hvitt, gult, orange osv flere ganger. Stor som liten også. Så bildet er nok autentisk. Så var det det med copyright ja....


MVH
Espen Amdahl
Odd E. k.

Hei Knut-Ivar!

Et meget flott bilde av Lofoten. Flotte duse fine farger i et fint miljø. Bra komponert, der den lave fotovinkelen fremmer steinene og de store bølgene på en fin måte. Fjellene på høyresiden samt skyene på himmelen i venstre bildefelt gir en fin balanse i bildet. Månen er med på å heve stemningen betraktelig, der den kommer fint frem på himmelen. Meget bra fremført Knut-Ivar!

Mvh

Odd E.
Anne R.

Et flott motiv men med mine utrente fotoøyne synes jeg bilde virker litt kunstig. Og da mener jeg ikke bare månen men hele bilde. Det er noe her jeg ikke får helt til å stemme. Sorry.
Hilsen Anne
Knut-Ivar J.

Takk for kommentarene!
Til dere som synes bilde ser kunstig ut, ja det er nettopp derfor jeg har lagt ut dette bilde. Jeg fotograferer til daglig også natur. Har alltid kameraet med meg. Jeg er også født og oppvokst i Lofoten. Da jeg bestemte meg for å ta bilder i det spesielle lyset som var akkurat da, var det nordvest vind med bygevær som i og forseg ikke er spesielt, men når det er fullmåne og sola er lav kan man få slik trolsk stemning i landskapet.
Anne Ø.

Du verden for et bilde med den stemningen og månen
som titter frem her. Svært bra formidling!!!
Likte dette svært godt.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu