Et lite stykke Norge.....
Setesdalstun.
Bildet inngår i albumet Vinter -
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
G. Hanna W.
Hei!

Dette gir meg absolut et lite stykke Norge!
Motivet er pent, men kjedelig, jeg er redd det er det eneste dette bilde ga meg. Synes det er lite kontrast og farge.

Men gleder meg til å se mer spennende ting fra deg senere!

Mvh G.Hanna.
Rune S.
Jeg synes du har fanget en fin, typisk norsk, litt gråhvit vinterstemning. Fin komposisjon med istappene i front, synes jeg! Et bilde jeg liker. Pirk og smaksak: Jeg hadde kanskje kuttet 5mm i høyrekant.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.
G. Hanna: Dette er ''litt morsomt'', om jeg kan bruke det uttrykket. Jeg har faktisk økt saturation med 34 her, og kontrasten med 4 + Sharpen smart sharpen (pga. mørke mot hvite partier) + usm. Ergo...., som Rune sier: Dette er typisk norsk, litt gråhvit vinterstemning. :-)

Takk for kommentarer begge to!

Anne-Lise
John H.
Hei Anne Lise.
Du produserer slik at eg ikkje heng med heile tida. Ja, her er vel nasjonalromantikkeren Anne- Lise. Litt kaldt er det, men eit fint motiv. Har ikkje mykje å pirka på, men du kan med fordel kutte litt på h. sida. Men du må ha med litt av veggen so ikkje taket vert hengande i lause lufta. Har du forsøkt med litt meir metning og korrigert fargen litt over mot blått? Fint bilde der istappane er krydderet.
John
Helge A.
Litt for dominerende på høyre side, men fantasifull komp likevel. Kanskje veggene ikke skal være så mørke, med mindre man ønsker dem slik. Fine istapper.

helge
Anne-Lise S.
Takk for ytterligere kommentarer. Jeg ser det med kuttet på høyre side. Det ble litt mørkt der. Valgte det slik i utgangspunktet som en ''innramming'' på den siden.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu