Ensomhet
Dette er en klinkekule på hvitt papir foran et vindu
Jeg tok dette bilde da jeg var student for en innlevering. Jeg synes bildet kom bra ut og jeg liker godt formene og de abstrakte linjene og ensomheten til klinkekulen
Utstyr
  • Canon EOS 33
  • Makrolinse
  • Blender-
  • Filmtypekodak 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

mm. Liker dusheten i bildet, selv konturen til klinkekula er dus! Mens refleksjonen har blitt skarpere. Herlig. Herlige former og tidstille.

Hva med et abstrakt navn til et abstrakt bilde? Å konkretisere det til å hete ''hva det virkelig er'' gjør det mindre abstrakt - syns jeg da. :-)
Morten A. M.

Takk for tilbakemeldingen. Enig med at navnet er for fantasiløst :). Jeg funderte litt på det før jeg la det ut og navnene jeg kom kjentes for pretensiøse så jeg gikk den andre veien. Jeg skal tenke på et bedre navn til det.
Beate Kiil K.

God idè, men syns klinkekula skulle vært skarp.
Ellen Therese R.

Hei Morten og velkommen til foto.no!

Jeg har sansen for dette bildet jeg. Kulens ensomhet forsterkes av både fargene og det nakne rommet rundt. Skyggen t.h gir meg assosiasjoner til steretotype illustrasjoner på ''angst'' (sammenkrøket figur med truende skygge), bortsett fra at her er skyggen ikke gjenkjennelig. Alt dette forsterker følelsen av isolasjon. Korningen gjør seg her, den samsvarer til tema. Derfor har jeg også sansen for at kulen ikke er helt skarp. Opplever dette mer som et bilde på en følelse enn et dokumentasjonsbilde av en klinkekule.
Fin detalj med vinduene i kulen, sjelens vinduer kanskje, og åpne er de også (i tilfelle noen ønsker å kikke inn).
Klinkekulen gir også assossiasjoner til barn - et symbol kanskje på det barnet som så gjerne vil men aldri får være med. Triste undertoner her med andre ord.

Hilsen Ellen
Frode F.

Jeg stemmer i kommentarene til en sjelens aristokrat like over meg her...
Catrine H.

Hei
Et nydelig bilde! Jeg synes du har fått frem meningen (ensomhet) på en veldig stilren og rolig måte. Ikke for dramatisk, og uten å bli for klisjeaktig! :)
Bra jobbet;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu