posering for fotografen
Tatt på et akvarium i Dubrovnik
Øyet gjør hele bildet. Liker det godt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger538
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Alexander s.

Dette var jo spennende. litt andeledes blekksprut bilde. fint du har fått med litt fart også. fargene passet bra de å. bra fanga, med tanke på du tok det i et akvaruim.
Mari W.

Dette var utrolig vakkert, meget tiltalende fargebruk. Stemningsfullt. Liker komposisjonen, linjene, bevegelsen og teksturen under øyet. Flotte sirkler som går igjen. Dette var spennende :)
Kjartan T.

Ja, jeg liker også dette. Komposisjonen er litt uvanlig, men også litt typisk deg. Litt usikker på om vi trenger all den lufta (egentlig vannet) i toppen av bildet. Det føles som om vi er med på en bevegelse oppover, mens lufta i toppen initsierer en bevegelse ned.

Kanskje er det også den tvilen og forundringa over bevegelsen som gjør noe ekstra med dette bildet? Det var virkelig tøft dette. Du hadde flaks med den:)
Arne M.

Jeg er helt enig i at fargebruken din er lekker. Liker at det er fart i bildet og at det har en nesten malerisk kvalitet over seg, med en viss kornstruktur. Veldig flott!

- Arne
Ole Martin E.

Hei.
Takk for fine kommentarer.Flaks Kjartan? Nei, det er dyktighet :) Mvh Olemartin
Jóhann Á.

Hei Ole Martin!
Ser ut som blekksprut i regn eller sludd! Stilig!! Liker også fargetonen, bevegelsen og som du sier oraklets øye. Et godt stykke arbeid!!!

MvH, Johann
Anne Lene B.

Hei Ole Martin
Utrolig vakkert bilde av en fantastisk skapning!! Kompen sitter som et skudd og jeg liker følelsen av fart, tonene er nydelige. Anbefalt!!

Mvh
Anne Lene
ingebjørg fyrileiv g.

Spennende og fascinerende.. Bildet har god bevegelse og mange interessepunkt uten at det på noen måte blir rotete. Jeg liker at øyet kommer så godt frem som det gjør i tillegg til stripende rundt. Ikke dårlig valg av modell dette her. Ser ut som dyktighet for meg også ;)

-ingebjørg
Odd E. k.

Hei Ole Martin!

En utrolig flott positur på blekkspruten du har komponert her. Flotte bevegelser på armene der blikket fenger. Det meste er vel sagt av positiv kritikk, så jeg henger meg på. Et fasinerende objekt og bilde!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

...det henne e jo jævla tøfft....hi itj nå problem me å forstå att du like de nei...komposisjonen bli på en måt dramatisk som vise blækksprutens rætte natur.....bra
mbh Bjørn
Ole Martin E.

Takk for alle kommentarer.
Mvh olemartin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu