Essential Nature
(IPTC)
Bildet inngår i albumet Endless Urban Wilderness - Bynatur. Slik jeg opplever den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1949
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Atle Q.
Ett flott bilde! En betongkant i svart hvitt med en brun furustamme. Typisk Bjørn Rørslettbilde....
Runar R.
Enkelt og flott.
Jeg er misunnelig.
Céline F.
FLott flott flott!
Som de andre har sakt, enkelt og fint. Bra fanget! Ideen er bra!
Céline
Avsluttet .
Fin grafikk. Det som nesten fenger meg mest her er det diametralt ulike kontrastnivået i trestammen sett i forhold til resten av bildeflaten. Mulig skjermen min er litt for lys, men jeg ser noen blå felter i det nest nederste av de fire sorte feltene - det liker jeg ikke.
Fredrik T.
Flott, eller som Leonardo da Vinci sa; ''Simplicity is the ultimate sophistication.''

Mvh

Fredrik
Birna R.
Det er flere detaljer enn det blå i de mørke feltene. Tommy. Med hensikt.
Kai-Wilhelm N.
Liker dette masse.. Grei grafisk definisjon med et godt brekk med stammen..
Jeg for min del kunne ønske litt mer skarphet på stammen, men jeg *vet* at siden det er slik det er nå er det slik du vil ha det.. Fungerer utmerket uansett..

mvh
-k
TH S.
Likte effekten mellom ''mjuk natur'' og ''hardt menneskeskapt''. Synes at den veldig svake antydningen av strukturen i det som skaper formene er bra (men kanskje litt for svake på min skjerm. måtte skru opp lysstyrken litt for å sjå dei. Har flatskjermen kalibrert på sRGB)
Anne-Lise S.
Liker det varme mot det kaldte, både i farger og elementer. Spennende i all sin enkelthet.

Anne-Lise
Avsluttet .
Stilig likte dette. Takk for alle kommentarene Bjørn dette er lærerikt.
Skal følge med på dine bilder fra nå for som du ser har jeg masse å lære.

Rune
Stein Oleiv B.
tøft bilde, men blir desverre for uskarpt for meg. spessielt trestammen. linjene kunne også vært skarpere, og uten de blå flekkene. du har en super ide her, men blir ikke helt optimalt gjennomført i følge meg her. bilde har potensiale, though.. kompen er super. åpnet bildet i ps etter komentaren din ang de svarte felta. fant ikke noen betydingsfulle detaljer, og de dukket ikke opp før jeg hadde trukket og strukket i levelsspaken (midttonene) til den nesten røyk på 2,28.. i alle fall på min skjerm.. og når det er såpass mørke detaljer, er det ingen skjermer som vil vise det så vi kan se detaljene med det blåtte øye. tror bildet hadde blitt bedre om du laget det anda mer grafisk, rene hvite linjer, skarpt tre, og knallvsvarte felt. ideen er jo genial.
Birna R.
Detaljene er der, selv i versjsonen som ligger her. Foto.no-formatet tillater ikke for stor detaljering og det kan vel egentlig være like bra. Skarpheten tror jeg nok skal være rimelig bra i andre utgave (bildet finnes på andre nettsteder i til dels ulike versjoner)r, uten at det har noen betydning i denne sammenhengen. På vilket nivå ønsker du denne skarpheten? Kunne det tenkes at bildet er laget med hensikt slik?

Stedet er alment og lett tilgjengelig og dermed er det fritt frem for enhver som vil lage noe liknende, eller alternative tolkninger.
Kjetil D.
Imponerende hvordan du har fått til dette. Jeg går ut ifra at bildet ikke er manipulert digitalt på noen måte?
Birna R.
Bare å ta bildet akkurat når sola står lavt nok, dét. Og ha tilgjengelige flater som kan gi de nødvendig reflekser. Forenkling i tonedybde bedrev vi da for flere dekader siden, den tiden da det var Kodachrome og tilpasset eksponering som gjaldt. Jeg har liknende bilder fra '70-tallet. Fordelen med dagens digitalteknologi er jo at jeg slipper å skanne, noe som ikke var enkelt med ''spesialeksponert'' Kodachrome :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu