Høstbjørk
Selv om skyene lå tykke og tunge over meg og regnet kom ned som lett yr, så jeg ingen grunn til ikke å gå ut og teste mitt nye Canon 30D.
Synes jeg har fått frem en overskyet høststemning. Enig?
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85mm 4-5.6 IS USM Macro
  • Brennvidde53mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeRAW, ISO-250
  • Nei
  • AnnetFrihånd med IS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hei,

Flott bilde, god komp og fine farger. Kunne kanskje hvis det var mulig å sett mer av toppen på bjørka. Bra.

mvh
Tommy
Stig Børre E.

Hei!
Syns dette ble lekkert. Spesiellt imponert over toneomfanget.
Veldig flott gjengivelse. Enkelt og rent. Komposisjonen er også bra.
Er vanligvis ikke noen stor fan av slike rammer - men her fungerer det bra.

StigB
jonny u.

Et balansert og flott motiv, liker også fargen på rammen.

Jonny
Anne-Lise S.

Nydelig komponert med bjørka i herlig høstfarge som fører oss innover i bildet mot de to grantrærne, forbi dem og til disen der inne. Det gjør ingenting om toppen av bjørka ikke er med. Jeg liker dette slik det er nå. Skal jeg plukke på noe ville jeg tipsa deg om å clone vekk greinene på bakken til høyre for bjørka. De forstyrrer resten av høst-idyllen.

Anne-Lise
Hans Henrik F.

Synes også du var heldig med dette, Sven-Erik! Kan jo bare konkludere med at det nye kameraet og objektivet ikke er så dårlig selvom det er en Canon da ... ;-).

Var igrunnen veldig i tråd med mine forestillinger av hvordan det kunne bli når vi gikk forbi der. Alle nyansene er flott gjengitt hele veien innover i bildet. Bladene fra bjørka som ligger på bakken gjør seg også godt som motvekt til det gule på treet. Jeg kan også godt leve med rammen du har lagt på. Den funker fint her.
Sven-Erik N.

Hei alle sammen

Takk for gode kommentarer. Bjørka er veldig høy så hvis toppen skulle ha vært med hadde blitt et helt annet bilde, da hadde også den grå og triste himmelen kommet med. Fargen på rammen er plukket fra bjørka.
ALS: Helt enig med deg når det gjelder greinene på bakken, ser det nå...

Sven-Erik :-)
Steinulf L.

Fint utsnitt og fine regnværsfarger i dette bildet. Det er litt mørkt til venstre under bjerkegreinene. Har liten sans for slike rammer hvor man tar farger fra motivet, mener at bildet må kunne tåle å stå på egne bein.
Rune S.

Flott gjengivelse av norsk oktober i mange fine nyanser, som er nevnt. Jeg synes rammen er OK, litt fet, men det er en smaksak. Et bilde jeg liker!

Mvh
Rune S
Sven-Erik N.

Hei Steinulf og Rune og takk for konstruktive og hyggelige kommentarer.

Når det gjelder rammen har jeg forstått at det er veldig ulike meninger om slike. Er enig i at bildene må kunne stå på egne ben, og personlig synes jeg vel ikke at rammene løfter dårlige bilder. Men innramming synes jeg i de fleste tilfeller gjør bildene lettere å ''lese''. Men sånt er jo selvfølgelig en smaksak.

Sven-Erik :-)
Øystein A.

Heisan

Dette bildet her likte jeg, det har en flott fargeharmoni som er ''god for øyet''. jeg deler ikke behovet for å se hele bjørka, her er det samspillet mellom bjørkas nedre krone, stammen og det lyse område på bakken som er hoved fokusen og det som fungerer best i bildet. Ser også at du har mye annet bra på sida di så ''keep up the good work''

Hilsen Øystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu