Trekanter og tre krykkjer.
En augustkveld på Sakrisøy i Vest-Lofoten.
Krykkjene er blitt ganske tamme og vant til folk iløpet av sommeren. Tror jeg var bare 3-4 m unna de som sitter på fiskehjellen.
Her er det kveldsmøte. En er blitt litt forsinket men går straks inn for landing.
''Skal vi fortsatt bli værende her, eller skal vi forflytte oss til et annet sted'' vil muligens være et av punktene på dagsorden. Det vil sikkert avhenge av tilgangen på mat.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S, Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G E
  • Brennvidde31mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeIso 200 RAW
  • Nei
  • AnnetBle litt opptatt av symmetrien og alle vinklene i bildet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger2609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
ingebjørg fyrileiv g.
Kjempeflott bilde, Kurt! Herlig komposisjon og veldig god balanse. Krykkjene er er godt plassert og den i lufta gjør masse for bidet og bevegelse, selvfølgelig. Skyene kan man heller ikke klage på.. Fint lys og gode blåtoner. Likte dette godt.

vh ingebjørg
Stig Børre E.
Spennende bilde med mange fine linjer.
Syns dette ble veldig vellykket. Plasseringen av elementene er veldig bra - alt er hvor det bør være. Gjennomtenkt og godt utført. Farger og kontraster er også perfekt på min skjerm.
Meget bra.

StigB
Kjell Sigurd S.
Kveldsstemning i en fin komposisjon. Du har virkelig sans for bruk av linjer i bildene dine Kurt. Krykkjene er fint plassert og det er godt gjort å få de såpass fine når reste av bildets elementer nærmest blir silhuetter. Fine blåtoner. Et skikkelig flott stemningsbilde synes jeg.

Kjell S
Ivar B.
En vellykket lek med linjer og form dette. Som tidligere nevnt, meget god plassering av elementene i bildet. Blåtonen formidler også kveldsstemningen. Bra! Mvh Ivar.
Sverre H.
Vakkert bilde av Krykkje trioen du har tatt her. Flotte blåtoner, og en spennende bruk av linjene som lages av fiskehjellene. Det er helt klart måken i flukt som redder dette bilde. Veldig bra. Mvh Sverre.
Robin J.
Støtter kommentaren til Ivar B. Bra.
Mvh RJ
Inger Anne Maritsdotter V.
Likte dette enkle og symmetriske motivet, bra komp. og med en artig historie attåt:-)

Inger Anne
Odd Tore S.
Fotografen fant seg et fint utgangspunkt, og måkene var med på leken.
Fin komp, bildet holder nivået også i gråtoner.
Odd Tore
Steinulf L.
Sikker og bevisst lek med form og elementer. Plassering av fugl i luften og fugl på stang er meget bra. Antar at du nok ventet en stund før dette fallt på plass...
Kurt S.
Tusen takk for kommentarene.
Steinulf: Jo jeg sto der ei stund ja-:) Det var imidlertid varmt og fint denne kvelden slik at det bare var en fornøyelse å stå der å studere fuglene.
Mvh Kurt
kåre l.
Her har du fått frem en stille stund blandt ellers så livlige å høylytte fugler.
Det at du har fått frem detaljene på de to nermeste krykkjene, mot resten i klar silouett, gjør at jeg liker bildet. :-)
Espen A. I.
Så vakkert, du må bruke tele'n din mer! Spennende
tilnærming av fuglene og deres miljø. Liker det!

-Espen
Avsluttet .
Veldig fint bilde,liket der kjempegodt og ellers er alt sagt før.
Hilsen Tone!
Torbjørn K.
Et litt uvanlig bilde fra deg denne gang, Kurt. Her er det mange trekanter å studere. Spennende og annerledes dette!

Torbjørn
Tone A.
Hei Kurt
Eit stemningsfullt kveldsbilde med fine blåtonar og kor fuglen i lufta gir litt liv til idyllen. Fine positurar på fuglane der dei sit liksom klare og ventar på nestemann. Her må eg jammen studera bildet for å få med meg trekantane. Eit velkomponert bilde der elementa spelar på lag, så her må du nok ha stått ei stund. Fin dybde med dei lette skyene som dreg bakover, flott lys på himmelen og det er fine detaljar i skuggedelen. Ein fin historie under bildet.
Takk for anbefalinga på bildet mitt i kveld!
:) Tone
Stig B.
Fine linjer i dette bildet, som skaper mange flater å titte på og dermed også spenning i bildet. Fin komposisjon. Fin farge på himmel, og bra løsning med nesten siluetter.

Mvh Stig
Kurt S.
Tusen takk for kommentarene til dere alle.
Mvh Kurt
ingeborg w.
Pent gjennomført som alltid, men du treffer meg ikke helt her. Det er vel motivet som ikke er helt topp. Jeg synes det blir litt ordinært.
Kurt S.
Takk for kommentaren Ingeborg, og takk for at du sier din ærlige mening.
Det skal man jo.
Nei, du sier noe. Det er ikke helt lett å få til spennende bilder,være nyskapende (Det er jeg forresten sjelden-:) og stadig finne flotte motiver.
Litt ordinært en gang iblant får så være -:)
Mvh Kurt
Roger K.
Hei hei, Kurt!
Begynner å komme litt i gjenge her nå. ja her har du fanget mange trekanter må jeg si. Kom nesten ut av tallet og sannelig dannet de tre krykkjer også en trekant. Den hadde du planlagt, regner jeg med. Øye for motiv bør en ha og her plukker du ut en liten detalje krydret med den tredje krykkja. Blåtonene skaper fin kveldstemning der det hele avsluttes i barke Lofotfjell. Bra sett og utført som vanlig.

Mvh RK
Anne Lene B.
Hei Kurt
Dette falt i smak! Liker trekantkompen og fargene, en vellykket lek med linjer!! Fin følgetekst. :-)

Mvh
Anne Lene
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig,Kurt! Her har du gjort et vanlig syn (der nord) til et knallgodt motiv med ditt dyktige valg av komposisjon. Spennende med alle trekantene.
Himmel,skyer, fjell....Alt er i en meget god plassering ,som fuglene og hjellen.
Stilig og elegant!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu