Bratt
Siste delen av selve eggen.
Synes det ble et ålreit bilde og følte selv at jeg kunne se at det var bratt. hva synes du?
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trond H.

Et bra bilde av folkevandringen på Besseggen synes jeg.
Brenner etter min mening litt for mye ut i himmelen og er kanskje generellt en tanke for lys. Men absolutt et bra bilde.
Fredrik Lie T.

takk for kommentar =D
Andreas S.

Som sagt over så er det nok for lyst. Og med et polafilter kunne du ha fjernet endel av disen.. Men godt perspektiv på høyden siden du har folkene bak deg som målestokk.

mvh
Andreas
Fredrik Lie T.

ja, stemmer helt sikkert. Nå er det eneste utstyret jeg har et kamera og en linse som følger med i kit pakka pluss et normalt uv-filter. Så jeg bare gikk turen og tok en del bilder. Synes dette ble ganske bra, og ja her ligger det... Menmen.. Er jo enig i at det også er litt for lyst, men disen synes jeg personelig bare er fint.
Håvard U.

Heisann. tror bildet hadde blitt veldig bra om du hadde kuttet ved fjellet oppe i høyre hjørne. Det som står inntil kanten. Og i tillegg kanskje ventet litt til de menneskene på vei opp hadde vært litt nærmere. Da hadde det blitt litt liv over det. At de hadde vært nesten helt oppe med deg altså. Kanskje noen hadde vært litt slitne el noe. Men de brukte vel sin tid på å gå opp :)

Tror det hadde gjort seg og at du hadde fått et enda bedre foto da.
Ellers er det skarpt og fint og jeg også liker disen, selv om den nok er litt lys.
Fredrik Lie T.

takk takk... kan prøve å beskjære litt andreledes ja. Jeg tok masse bilder på denne turen og dessverre tenkte jeg ikke over at folkene kanskje burde være næremere. Og ja de var nok slitene, akkurat som jeg var. Jeg ser nok at disen kunne vært litt møkere ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu