Lek i ruinene
Liker bildet godt, men burde kansje hatt med hendene. Dette er tatt på 1 år`s dagen hans. Det er vanskelig å ta gode bilder av barn i den alderen! Hva synes dere? Trenger hjelp og tips!
Utstyr
  • Nikon 50d
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3,5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ellen Therese R.

Hei Elise!

Et koselig barneportrett. Det er skarpt, god blikkontakt, klare farger. Synes nok du skulle hatt med hendene. Har han forresten blåmerke i pannen?

Mvh Ellen
Elise S.

Takk Ellen. Ja, han hadde akkurat lært å gå når blide ble tatt, så det var stadig en blåveis på den tiden. He he. Dette er tatt da han leker i noen ruiner på Rodhos i sommer, og det var en overskyet dag. Sikkelig bra lys å ta bilder i. Men det er vanskelig å fange øyeblikkene til de små! Takk for komentaren. :-) -Elise-
Arnhild A.

Hei

Pent barneportrett, utrolig herlig uttrykk i ansiktet. Enig med hendene, de burde vært med eller kanskje du kunne hatt et tettere utsnitt.

Mvh Arnhild
Eli Sunde E.

Hei Elise!

Artig å se bilde av Noah Nikolai. Et godt uttrykk og med øyenfarve som står både til T-skjorte og bukse! Du må bare fortsette å legge inn bilder. Får ta meg på tak og sende inn noen jeg også.

Klem fra tante Eli
Elise S.

Takk Tante. Jeg liker bilde godt. Han er ikke så lett å fange, og irriterer meg litt over beskjæringen ang hendene. Kjenner jeg deg rett, ville du vel helst at jeg skulle tørket av han rundt munnen først hehe. Klem.
Camilla S.

Heisann

Falt først og fremst for en utrolig sjamerende søt gutt:)

Fargene er knallfine, blå øyner og de blå klærene hører godt sammen.
Noe usikker på utsnittet, ville kanskje hatt med den ene hånden i allefall, men det fungerer fint som det er også.
Du har uansett et meget pent barneportrett som er fint å ta vare på når han blir større.

-Camilla
Elise S.

Hei Camilla.
Tusen takk for komentaren. Jeg er ganske fornøyd med bilde, men tror nok jeg har beskjært det litt kraftig ja. Det var artig at du komenterte barne bilde mitt, for jeg har vert inne på dine sider flere ganger og beundret barneportrettene dine! De er bare helt fantastiske! ( viste de faktisk til en kolega i går) Jeg har nok et stykke igjen til ditt nivå! Hvordan lager du foresten de flotte bakgrunnene? Gjør du det i programvaren din?
Takk igjen for komentaren. -Elise-
Nina R.

Utrolig flott barnebilde! :)

Mvh Nina
Elise S.

Takk for det Nina :)
Jon S.

Renheten og enkeltheten i bildene dine imponerer. Dette bildet er teknisk godt med berget som duses ned på venstre side. Enda bedre er det at motivet er ekte og naturlig godt jobbet. For å pirke litt våg å flytte fokuspunktet på kamere, (ser du har brukt det mitterste her) du kan fint bruke det mitterste fokuspunktet, peke det på øynene til gutten trykke utsløseren halveis ned og mens du holder utløseren halveis nede komponerer du bildet slik du vil ha det. Da er fokus på øynene uten at de er mitt i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu