Monochrome Mountains
Bildet er tatt på vei opp mot Hörnli-hytten i Sveits. Man ser Dent Blanche (4367) til venstre og Ober Gabelhorn (4063) til høyre i bildet.
Jeg syns motivet gjør seg godt i s/h. Har prøvd å lære meg litt om channel mixer, men er fortsatt på prøve- og feilestadiet. Jeg er usikker på hjørnet nede til venstre i bildet.
Bildet inngår i albumet Alper - Her vil jeg samle inntrykk og opplevelser fra Alpen.
Utstyr
  • Advent MP5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Flott bilde! Hadde du ikke nevnt feltet nede til venstre, er det ikke sikkert jeg hadde tenkt over det. Men det blir litt ''ingenmannsland'' over det. Som om hjørnet er revet av?
Peter W.

En storslagen och välkomponerad landskapsbild som gör sig mycket fint i svartvitt!

Mvh Peter
Knut Jørgen B.

Hei.
Jeg syntes dette bildet gjorde seg bra i s/v, jeg er nok enig i at hjørnet er litt forstyrrende, kanskje den hadde gjort seg bedre om den var litt lysere, nå som den er stor og mørk syntes jeg den stikker seg litt frem.
Jeg syntes grånyansene gjør bildet positivt dramatisk, Og Dent blance er plassert bra i bildet, bra komp.

Mvh Knut
Johannes V.

Takk for kommentarene!
Flott at også andre syns at bildet var fint og gjorde seg i s/h.
Når det kommer til hjørne nede til venstre er jeg som sagt usikker, men tror ikke jeg vil beskjære det noe mer. Har prøvd å lyse det litt mer opp uten at jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Syns belysningen skapt for mye støy i området til at jeg vil gå for den løsningen. Det kan dog hende det finnes andre løsninger for å ungå det som jeg ikke har oversikt over.

Johannes
Ivar P.

Jeg ville ikke beskjære dette mer i bunn da du ville fjernet den flotte dalbunnen! lurte litt på da jeg så dette bilde om det kunne være en stor isbre som hadde smeltet i bunn, men så ut som det var masse veier og trær der så mulig det er en stor demning lenger opp? Flott bilde foresten:)

Mvh. Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu