ok. Kansje litt for hvit skjorte. Trenger hjelp og tips til hvordan jeg bruke kamera i slike settinger.
Utstyr
  • Nikon 50d
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3,5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger670
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eivind T.

Fint bilde. Jeg synes bakgrunnen er litt rotete. Jeg ville ha åpnet blendern litt mer og fått bakgrunnen mer ut av fokus. :-)
Morten J.

Du er tydeligvis ikke uten evner. Dette var et nydelig portrett i en nydelig og kreativ setting.

Bildet er skarpt på lynene (og alle andre plasser)
Det hvite er hvit, men ikke utbrent. Og det svarte er svart. Helt nydelig eksponering.
Flotte farger.
God kontakt med en nydelig modell.
Settingen og kostymevalt kan jeg bare berømme.
Innrammingen er kreativ.

Noe pirk skal du også få. Etter min mening er din beskjering ikke optimal. Venstre underarm borde ikke vært kuttet og venstre hånds fingre ligeså.

Et meget severdigt bilde.

mvh
Morten B Jepsen
Elise S.

Hei Eivind. Tusen takk for tipset. Er enig med deg. Blir så opptatt av å fange øyeblikket til modellen, så jeg sliter med å bruke blenderen sikkelig. Takk for at du hjelper meg! :-)
Elise S.

Tusen takk Morten. :-) Ja det er meg som blir litt ivrig når jeg føler jeg får kontakt med modellen. Og det er så gøy å høre hvordan dere ser blidet. Her kommer det opp ting jeg selv ikke har sett. Takk for tilbakemeldingene! -Elise-
Arve Herman T.

Hei der.
Jeg er ingen ekspert men måtte stoppe opp på dette bildet. For det var et meget fint portrett syntes jeg da. Herlige farger og sammensettninger. Kontakten mellom fotograf og modell er jo på topp. Men som nevnt over her så er det litt synd med denne hånden som er litt borte.

Men dette var noe som fikk meg til å stoppe opp og nyte.

Ha en strålende fotonatt for de som liker nattfoto.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
Elise S.

Hei Arve. Tusen takk. Faktisk så har jeg ikke tenkt over den armen før dere nevnte det, men dere har helt rett. Skal øve mer på det med å få med meg alt. Ha en strålende natt du også! :-)-Elise-
Monica F.

Hei Elise! Et knallbra bilde dette - veldig Benedicte Adrian over henne :-) Stilig ble det!!!! Enig med de over ang arm og bakgrunn, men uansett så synes jeg du skal være veldig fornøyd med dette bildet!
Mvh Monica
Elise S.

Tusen takk Monica. Jeg er frisør til daglig, og vi jobber litt med helhetlig setting. Det er veldig gøy spesielt etter jeg begynte å fotografere. Men jeg merker i bildene mine at jeg kansje fokuserer vel mye på hår og make-up, og glemmer armer og bein. Hehe. Men jeg er så glad for jeg la det ut, for du skal være helt sikker på at jeg vil huske det i neste setting om 14 dager! Takk for tilbakemeldingen! :-) -Elise-
Eli Sunde E.

Hei Elise!

Dette var et godt bilde, veldig skarpt og med fine farver. Ellers er jeg enig med det som er sagt om bakgrunn etc. Du er jammen blitt flink. Send melding neste gang du legger inn bilder. Det er lenge siden sist jeg var inne og kikket. Har heller ikke lagt inn bilder på en stund.

Klem fra tante Eli
Elise S.

Hei Tante! Takk for komentaren:-) Jeg lærer masse av dette. Er stadig inne å sjekker om du har lagt inn noe nytt, så nå må du oppdatere :-)
Har ikke tørt å legge inn her før, for jeg synes det er utrolig mye bra her. Men de har vert snille med meg, og kommer med veldig gode råd. Har allerede i dag vert å prøvd meg på det med blenderåpning, men sliter litt med å stille kamera. Men jobber med saken. Vi snakkes! Klem.
Klaus M.

Hei, Elise!

Jeg synes at munnen til modellen er altfor rødt! Jeg vet at damene sminker seg med slike meget røde leppestifter idag. Men her på bildet tvinges betrakteren å se på munnen først. Jeg hadde anbefalt å bruke en leppestift med mer naturlige farger. Ellers er bildet ditt meget bra!

Mvh. Klaus
Haldor L.

Hei Elise.

Jeg synes dette bildet har flotte kontraster mellom modell og bakgrunn, rike kraftige farger er det og. Kun noen få, små overeksponerte punkter i ansikt samt avkuttede fingre trekker ned. (ikke mye forøvrig, bra bilde ;) )
Hånden til høyre er okså utenfor fokus, sikkert pga høy blenderåpning for å oppnå riktig eksponeringstid. Regner med at du brukte kamerablitzen her?

Godt Nyttår!
-Haldor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu