Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erik B.

ser nå at det er en hvit lys kant til høyre som ødelegger en del.. har ikke lagt merke til den før nå når jeg så det på sort bakgrunn
Erling H.

Kan ikke si jeg likte denne efekten brukt ved portretter.
Helge L.

hm, det ser jo virkelig ikke pent ut, men det har jo samtidig et uttrykk... man må vel stoppe opp ved dette, det skjer en følelsesmessig reaksjon av en eller annen sort i møte med det. Kanskje et eksempel på noe som kan være kunst, men for meg så trenger jeg da å få det satt inn i en eller annen kontekst som gir grunnlag for assosiasjon og tolkning, det kunne f.eks vært som en del av en serie med utgangspunkt i noe tematisk... eller du kunne vært en kjent kunstner som alle kjente til fra før, da ville sikkert folk tatt bølgen... slik det står nå som enkeltstående bilde kan det like gjerne være et svært dårlig utført forsøk på å ''redde'' et dårlig eksponert portrett som det kan være stor kunst... blir kanskje opptil deg å definere dette for oss? ta det som en utfordring. :-)
(PS: jeg har sans for stilen din forøvrig, har kikket litt på de andre bildene dine.:-)
Helge
Erik B.

takk for lang kommentar!

har ikke prøvd å ''redde'' det på noen måte.. jeg likte uttrykket hans (som er litt skummelt og man kan vel nesten si ondt, hehe) og prøvde å bygge videre på det.

jeg hadde skrekkfilm i tankene for å si det slik.
Helge L.

Det ante meg... hehe :-)
Helge
Astrid M.

Dette bilde måtte jeg se lenge på.. Prøvde å finne ut om dette var et bilde som var animert - det ser nesten uvirkelig ut.
Nina R.

vel, min mening er at jeg tror det ville vært finere om det hadde sett mer naturlig ut.. dette ble for redigert etter min smak.men det fungerte på skjorta hannes... dumt med den lyse stripen til høyre..
Espen A.

Dette likte jeg! Ser jo fort at dette ikke er et forsøk på å redde et dårlig bilde, men streken til høyre må bort. Noe annet en tradisjonelle portrett og det funker. Ikke et bilde jeg ville hatt på veggen av ungene mine, da jeg antagelig ville sovet resten av livet med et øye åpent. Men som kunst og gjengivelse av et utrykk er det bra. Men om du hadde skrekkfilm i hodet, så må smilet bort eller ''trekkes'' litt i til det blir mer djevelsk. Kanskje det samme rundt øynene.

Tøft bilde.

Mvh
Espen Amdahl
Roald V.

Uh...

Får sove med ett øye oppe fra nå av...

/Roald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu