Bildet inngår i albumet =:-O -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1721
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (34)
Henrik Eidem K.
et skikkelig spennende bilde med et ganske så anderledes innhold. Liker godt at du har med beveglese i bilde.

Veldig stilig

|-| e |\| r | K
Jan Frode A.
Jeg liker det underfundige i dette bildet. En kan jo spinne sine egne historier og tanker. Maskene på trærne bidrar på sitt vis. Syntes mannen på flukt, er flott plassert. Jeg tviler på at han løper avsted med en koffert med aplaus.

mvh Jan Frode
Kristoffer L.
Bymenneskets angst for skogen?

Morsomt bilde! ;-)

- Kristoffer
Borgni R.
Dette likte eg veldig godt! Nifst og spennande. Flott bevegelse i mannen. Sær stemning i bildet (positivt).

- Borgni
Hans Henrik F.
Det er nok trærne som roper ''Ikke sløs med papir -det går utover oss!''. Mannen har ikke konvertert til papirløst kontor og rømmer da han tydelig ser at han har ofret et av trærne i skogen her i ren sløvhet med printeren ... Morsomt bilde med action og tolkningsrom.
Avsluttet .
Skjønner godt at han løper vekk, det hadde nok jeg og gjort om jeg kom inn i en småskog hvor denne type hvitlikbleke ansikter stirret meg rett inn i hvitøyet...

Bra iscenesettelse, liker særlig godt plasseringen av fyren i bildeflaten. Mulig jeg ville vurdert å dempe de lyseste områdene noe - de trekker litt mye oppmerksomhet.
Lars-Anders M.
Kreativt.
Kurt S.
Et supert bilde som man kan tolke på mange vis. Bildet har absolutt en litt, ikke bare litt forresten, skremmende undertone.
Hva gjør så en fyr med stresskoffert inne i en skog som dette.
Kanskje tok han en snarvei på tur til jobb. Stresset er han sikkert.
Stress kan føre til så mangt. Når man begynner å se ansikter på trærne er det iallefall et sikkert tegn på at man bør begynne å geare ned litt-:)
Burde kanskje ikke satt smiletegn der. Stress er ikke å spøke med.
Vel, dette var bare en av mange forskjellig tolkninger.
Flott plassering av mannen og bevegelsesuskarpheten gjør at man ser han har fått skikkelig fart på seg.
Likte bildet og, som sagt: Supert!
Mvh Kurt
Julie E.
Hei! Mulig det er mitt humør det er noe rart med, men jeg følte ikke noe grøss her i det hele tatt. (og her savnet jeg det ikke heller :) )
Min første reaksjon var at fyren med stresskofferten løper unna med et tilfreds ''No vart du skremt!!!'' og et rungende gapskratt. Hvem han skremmer og og hvorfor....tja det vet jeg ikke, men synes dette hadde mye humor i seg, jeg.
Fin plassering av mannen og kjempefin bevegelsesuskarphet. Det var innom hodet mitt at kontrastnivået kanskje er bittelitt høyt, men du er jo så dyktig på den biten at du sikkert har funnet dette nivået som best.
mvh Julie
Terje K.
Spennende undertoner i dette. Flotte gråtoner.

Terje
Tove Å.
Hehe - kul idè, kreativt :)
Flott utsnitt. Toppers med bevegelse på mannen.
Torgeir S.
Må bare innrømme at du imponnerer gang på gang HJ, dette var rett og slett meget stilig og kreativt. Du har virkelig funnet deg en stil som vi kan kjenne deg igjen på, og det virker som om du også legger endel arbeid i hvert enkelt bilde, både mht. forarbeid, utførelse og etterarbeid. Stå på med denne stilen, den gjør du rett og slett meget bra!

Mvh. Torgeir
Øyvind A.
Litt morsomt og passe sprøtt.
Kan få mange rare assosiasjoner her, men jeg holder dem for meg selv ;o)
Jeg liker stilen din.
Ø.
John Andre A.
wow.
vet slike kommentarer ikke er ønsket i kritikken, men jeg må si at jeg har sittet her en stund nå og kikket, tenkt og beundert.
bra jobbet dette!
John
Asbjørn M.
Stresset !
''Ser ikke skogen for bare trer''. Er de ikke et ordtak som sier det. ;-)
Kreativt og bra.
Avsluttet .
Godt fotografi. Tenker Orwell og Storebror. Overvåket hvor enn du er, og du klarer faan ikke stikke fra. Relevant for dagens samfunn. Spenstig at et tre er nedfelt. Det skaper surr.

Stian Håpnes
Hans Jacob H.
Takk takk!

Tommy: Ikke uenig med deg at noen av de lyseste partiene kanskje ble litt (for) lyse. Spesielt tror jeg noen av kvistene på bakken og lysningen i bakgrunnen.

Julie: Jeg er alltid litt usikker på om tonene i bildene mine fungerer, men stort sett er jeg glad i litt trøkk og hard kontrast. Men det kan godt hende dette hadde fungert greit i litt mykere utgave. ;)

Torgeir: Det blir litt arbeid både før, under og etter opptak ja. Takk.

Og alle dere andre: Tusen takk for kommentarer og gode innspill, og for mange tolkninger, både kreative og dagsaktuelle! (Setter pris på både lange og korte innspill. :-) )
Carsten S.
Teknisk har jeg ingenting å utsette. Harde kontrasten understreker bildets innhold. Detaljer av mannen i bevegelse uskarphet er akkurat passe.
Merkelig at, spesielt i norge, så mange assosierer det med grøss/spenstig.
For meg er det rett og slett en skildring/møte av to verden. Natur vs stads/business menske. Men tolkningsmuligheter er så mangt her.

Bare morsomt eller dypt/spennstig, i hvertfall kreativ og vellgjord.
Hilde R.
et flott bilde. Enig med andre, det er et spennende og særpreget innhold.
Bevegelsen var bra :)
Odd Tore S.
Moralen er klar: Gå ikke tur i skogen med stresskoffert og businessantrekk!
Passe småsprøtt med maskene. Om de representerer skogens sanne ansikt, kan vel diskuteres, muligens for den som har litt for mye forretninger på hjernen.
Bra s/h med villet vignetering, passe mye forretningsmann. I Donald Duck hadde trærne ansikter som var mer skremmende enn maskene her, og det var gjerne noe tåke i settingen også. Tegnere har det nok litt enklere enn fotografer på dette punktet.
Odd Tore

Arne S.
Denne mannen har ikke rent mel i kofferten. Det minner meg om amerikansk president som glatt utryddet en ugleart til fordel for kortsiktig gevist ved å tillate flatehogst i et sårbart skogsområde. Nei, man skal ikke tukle med naturen..

:)


Odd E. k.
Hei Hans Jacob!

Forstår godt at mannen med stresskofferten ble redd da han snudde seg og fikk se alle disse maskene. Flott gjengitt der skyggen til mannen går veldig fint ut av bildet. Trærne med gaten viser hvor mannen har ferdes, ja, fra gaten i skogen. At bildet er S/H passer veldig godt til denne form for motiver. Et flott tenkt motiv Hans Jacob!!!


vh

Odd E.
Hans Jacob H.
Takk for nye tilbakemeldinger!
Morro å høre hvordan koffertmannen og bildet oppfattes; redd businessmann bortkommet i skogen, eller den profittjagende kapitalisten uten tanke på skogens verdier...
Takk alle sammen! :)



Anne-Lise S.
Et utrolig spennende motiv som jeg har studert en stund. Kunne gjerne sett dette i storformat på ei kunstutstilling, og hadde da garantert blitt sittende lenge for å kikke på det. Bildet setter tankerekka i sving. Du har noe mer her enn bare det lille vi ser. Noe underfundig.... Flott med mannens bevegelsesuskarphet som forsvinner ut av bildet med stresskofferten, bort fra de hvite som ser ham. Løper han bort fra sitt eget sjelelige indre? Bort fra sin egen bardomsvår da han nettopp her.... Hvem vet? Takk for at du har gitt meg en god bilde- og tankeopplevelse i dag!

Anne-Lise
Magnar B.
Syns du har ein super teknikk og mange treffande bilder. Fell mest for natur/miljø skildringane dine, men syns du er veldig god på denne genren også. Skikkeleg smell i uttrykk og bodskap her… 
Hans Jacob H.
Takk for gode kommentar begge 2! :)
Dag J.
He he. Herlig (og) kreativt.
Stig Børre E.
Gratulerer med heder og ære som ''ukens fotograf''.
Meget velfortjent!

Utrolig spennende bilde (kan ikke fatte at jeg har gått glipp av dette).
Absurd setting - kan tolkes på mange måter. Som vanlig flott tonearbeide med røffe kontraster og spennende komposisjon. Akkurat passe bevegelse i mannen med kofferten.
Meget bra.

StigB
Hans Jacob H.
Takk begge to. :)
Eli L.
Bildet gir meg så mange tanker. Symbolikken er så sterk, her er så mye historie igjen, og jeg skulle ønske det var en film. Flott at dette bildet har berørt så mange her på dotten, tror det har et viktig budskap som de fleste av oss muligens oppfatter sterkest ubevisst. Bildespråket ditt er slik her at det snakker direkte til det ubevisste i oss og iallefall jeg sitter igjen med en stor, rar følelse i mangen som ikke er så lett å forklare med ord.
Avsluttet .
Fryder meg over din humor og din dyktighet. Jeg er stadig inne og titter på dine bilder. Du skuffer aldri.

mvh Wilhelm
Mads H.
guri malla :D
Janniche D.
Hei Hans Jacob,
jeg er skikkelig bergtatt av bildene dine, vet ikke hvilket jeg liker best. De er alle veldig maleriske, underfundige og litt skumle (akkurat nok til å ville se mer). Alt stemmer, spennende komposisjon og tema. De ser også ut til å fortelle en histore som jeg nesten ikke tør tenke på. Dette ser ut for meg som fotografi på sitt beste!
Forresten; takk for at du stod litt opp for meg, og at din kritikk var konstruktiv og konkret. Det føler jeg meg beæret av! Takk skal du ha.
Roar B.
Merkelig, snart tretten år siden og allikevel husker jeg bildet. Fortsatt like engasjerende.
Blir nesten vemodig når jeg ser alle de gode bildene og tilbakemeldingene fra denne første tiden, som her med 1713 visninger. DET var tider det !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu