''Vakkert''
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger613
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John Andre A.

herlig fryst øyeblikksportrett dette synes jeg, med sterke fine farger!
dette synes jeg er bra!
og hadde MULIGENS vært bedre uten smykkene...
John
Rune S.

Jeg synes dette er et meget fint og vakkert portrett. Stilig med bevegelsen, for barn er jo ofte i farten. For meg er smykkene viktig i bildet. Jeg synes jeg ser jenta som er litt glad og stolt over smykkene. De gir også bildet en ekstra krydder/fargeklatt.

Mvh
Rune S
Arnhild A.

Hei!

Et flott portrett. Liker bevegelsen og smykkene lager ekstra liv.

Mvh Arnhild
Mari G.

Flott protrett, nydelig jente og stilig med bevegelsen i bildet.

Mvh Mari
Ellen Therese R.

Hei!

Synes også smykkene løfter bildet mange hakk. Godt utsnitt.

Mvh Ellen
Christer B.

Ja, det er en vakker pike, men jeg synes ikke du forsterker inntrykket med det blurfilteret, det ser helt unaturlig ut når hånden (og forsåvidt ansiktet) er helt skarpt og resten såpass uklart. Man skal trå varsom med filterne i ps, selvom det kan være fristende å knalle til.
Mulig at de fargesprakende smykkene drar litt mye oppmerksomhet, du kunne jo prøve en variant i svarthvitt? Og da helst uten den motionblur greia.
c.
Avsluttet .

Flott portrett og smykkene bør være med,de lager ekstra liv.
Hilsen Tone!
Tone A.

Ja, nettopp eit vakkert syn er denne jenta med fine hudtonar,flott utrykk med perlekjedet ho antakeleg har laga til som er fine fargeklattar og kontrastar til alle bruntonane i bildet. Eg ville gjerne sett ein versjon utan det duse som på ein måte gir liv til bildet, men som også gjer det uroleg å sjå på pga den skarpe handa mot det urolege. Elles eit vakkert barnebilde med eit fint utsnitt og flott lys på ansiktet med fine bruntonar i bildet.
:) Tone
Marthe Melkevik L.

Flott bilete. Det som gjor det så bra var nok livet du gav med susen i biletet, smykket som drog opp kontrastane og sjølve fargetonane. Fint utsnitt!

-Marthe
Anne-Lise S.

Et vakkert portrett! Uttrykket i jentas øyne er helt fantastisk. Her har du virkelig fått frem jentas personlighet. Jeg liker svært godt bevegelsene i motivet som får frem noe av det de fleste barn kjennetegnes av. Uskyld, nysgjerrighet og høyt aktivitetsnivå. Fargene i bildet er også utrolig gode å se på, og de fremhever motivet. Fargen i jentas øyne forsterkes av hårfargen og fargen på omgivelsene. Jeg anbefaler dette bildet! Det er vel fortjent!

Anne-Lise
Torill K.

Åhhh! Dette var bare vakkert!! Fint med skarpheten i ansiktet og bevelgelse ellers i bildet. Smykkene bør være med!

Torill :)
Avsluttet .

Kunne se på Thumbnailen at det var voldtatt i photoshop. Slett etterarbeid! Portrettet ser fint ut, kunne tenke meg en ver, uten motion blur!
Veronica K.

Jeg synes du har gjort en spennende jobb her, og fått til et nydelig portrett av denne søte jenta. Som nevnt ovenfor så er jo barn alltid aktive, så dette er jo slik vi opplever dem.
Jeg synes at halskjedet som hun holder i passer veldig bra inn, det gir farge til bildet og skaper glede. Men jeg tror kanskje det hadde blitt litt renere/forenklet hvis hun ikke hadde hatt det smykket rundt armen.
Men iallefall et godt bilde, som står til tittelen...

Mvh Veronica :)
Tomm H.

Veldig flott ansikt og uttrykk. At kjedet og armen henger i løse luften trekker ned.
Tove H.

Flott bilde av glede. Liker farger, lys, bevegelse og stemning. Hun er stolt av halskjedet sitt som hun viser fram - herlig tatt!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu