Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger922
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Ivar B.
Hei Øyvind! Delikat og stemningsfullt bilde. Ikke orginalt, men jeg liker nå denne teknikken jeg da. Du formidler mystikk og eventyr i dette bildet. Bildet er godt komponert og stammene i forgrunnen skaper en tenkt V-formasjon innover i bildet og gir dybde. Liker fargene og lyset innover i bildet, men kunne kanskje tenkt meg litt lysere gul/brun vegetasjon. Kanskje du kan lette litt i mellomtonene. Dette blir jo høyst en personlig smaksak og bildet fungerer utmerket slik det er presantert. Mvh Ivar.
Øyvind A.
Takk for fin tilbakemelding. Jeg har bevisst lagt bildet i et mørkt toneleie, og det er en spesiell grunn til det. For ikke å legge føringer for andres tolkning, venter jeg med å fortelle hvorfor.
Ø.
ingebjørg fyrileiv g.
Dystert, men herlig.. Får litt skrekkfilm-feeling.. Fargene er gode og litt skitne,
men det passer bra. Bevegelsen og dybden er god. Liker dette og kan ikke trekke ned på noe. Selv om det ikke er originalt, er det spennende å se forskjellige varianter.

vh ingebjørg
Kurt S.
Om det er orginalt eller ikke henger jeg meg ikke så mye opp i.
Ethvert bilde ''lever sitt eget liv'' er nå min mening.
Likte bildet. Trærne trekker blikket innover i den dystre skogen. Man blir på en måte sittende å spekulere litt på hva som finnes der inne.
Fin oktober/novemberstemning og godt utført.
Litt melankolsk stemning ble det også uten at det setter ned humøret mitt-:)
Mvh Kurt
Jan O Ø.
Hei. Dette ble kjempebra selv om vi ikke fikk den tåka vi ønsket oss. Ei eventuell tåke ville ødelagt for bakgrunnen som jeg synes ble fin slik den fremstår her. Flotte farger som står godt til hverandre.
Mvh Jan O.
Torgeir Pande B.
Dette var kjempe flott! Mange trær, men samtidig veldig rent og ryddig. Siden bakken er lik i hele bildet, og siden det bare er trær. Ikke noen forstyrrende elementer som busker eller kvister og greiner.

Bra!

MVH:
Torgeir:)
Avsluttet .
Flott bilde med fin dybde og passende høstfarger. Intet å utsettet, egentlig; nyskapende eller ikke (hvem bryr seg?), bra!

--
Bjørnar Hauge
Arnhild A.
Hei!

Stemningsfullt og flott bilde. Liker det godt.

Mvh Arnhild
Sverre H.
Hei, vakkert dette. Som nevnt ikke orginalt, men det hindrer det ikke i å være bra.

Gleder meg til å høre grunnen til den mørke fremtoningen, er ening i at vegitasjonen i skogbunnen kunne ha vært noe lysere.

Sverre.
Tom A. T.
Særdeles rent og ryddig utført. De mørke trærne og den dunkle skogbunnen står i flott kontrast mot den lysere og svært så delikate bakgrunnen. Det åpne området i forgrunnen leder enhver betrakter effektivt inn i skogen. Typisk bilde som passer godt i glass og ramme.
mvh Tom T
Øyvind A.
Det er tidlig morgen. Bare skriket fra en svartspett bryter stillheten.
På alle kanter ser jeg furustammer som svarte søyler mot himmelen. Et tynt, gråbrunt slør av døde barnåler gir farge til den forkullede skogbunnen. Eimen av aske og sot henger fremdeles i lufta...

---

Toneleiet er lagt der jeg mener det bør være for å understreke denne spesielle stemningen. Det var kanskje overoptimistisk av meg å tro at dere skulle få assosiasjoner til brannherjet skog.

Tom, det kan nok hende det blir glass og ramme ja. Erfaringen viser at slike bilder lar seg selge. ;o)

Takk for kommetarer, alle sammen.

Ø.
Hans-Einar O.
Hei, Øyvind
Må si at jeg heller ikke fikk assosiasjoner til brannherjet skog, men da kan jeg skjønne det mørke toneleiet og den litt dystre stemningen.
Kunne også gjerne sett en versjon med litt lysere toneleie....
De to trærne i forgrunn, det åpne området og v-formen på trærne innover er med å lede blikket innover i bildet på en god måte.
Enig med Tom T at dette absolutt er noe som gjør seg i glass og ramme ;-)

mvh Hans-E
Inger-Lise S.
Hei! Først vil jeg si meg helt enig med Kurt her.
Ellers er dette et motiv jeg har stor sans for. Jeg syns du har valgt en annerledes komposisjon enn hva vi vanligvis ser på lignende motiv og jeg syns bildet ble riktig spennende. Effekten er lekker og fargetonene setter en spiss på det hele. Noe dystert er jeg ikke istand til å se her.
Absolutt dekoraivt!

Inger-Lise
Tom A. T.
Selvfølgelig. Nå ble jeg nesten flau over meg sjøl ;o).. Som ''nestennabobygding'' burde jeg forstått hvor du har tatt dette.
mvh Tom T
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Et eventuelt print av dette vil nok få en litt annen toneskala. Litt lysere tror jeg, og kanskje noe mer trøkk.
Ø.
Avsluttet .
Deilig drømmende, vakre fargetoner. Et spennende og mystisk bilde som jeg liker godt. Glass og ramme, ja absolutt.
Mvh Liselotte
Odd Tore S.
En kjent teknikk anvendt på en uvanlig dyster måte. Du har brukt den før, men da var det hele lysere og blidere.
Jeg assosierer høystammet furuskog mot en lysning, men så mørk brun skogbunn hører hjemme i tett granskog. Et bilde som gir et tungsindig inntrykk, mer enn det bare høst skulle tilsi.
Nå lot jeg meg friste til å se om du ga noen forklaring på denne tungsindigheten. Brannherjet, javel, det ser slik ut også når man blir bevisstgjort. En uvanlig framstilling av brannherjet skog, oftest er det jo sprikende forkullede stammer og grener. Dekorativt på sin måte, bra utført, men jeg trenger nok mer optimisme på veggen.
Odd Tore
Stig Børre E.
Syns dette var vellykket på alle måter.
Lys, farger og komp. sitter som et skudd i mine øyne.

Mystisk og vakkert.

StigB
Lars-Anders M.
Det er resultatet som teller. Og det gjør det her.
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu