Lilou
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-18 21:37:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hilde M.

hærlig bilde! ser ikke helt fornøyd ut, tross isen hun nettop har spist...eller er det en latte? ;)
jeg ville ha gjort kuttet litt på toppen av bilde, da bakgrunnen virker litt forstyrrende. kuttet vekk colaflasken, bæreposen og den røde hårstrikken hennes.
Jacob V.

Hei

Jeg er enig med kommentatoren ovenfor angående å kutte vekk litt forstyrrende elementer. Ellerså så er det et flott bilde.

Mvh

Jacob
Céline F.

Hei!
Takk for kommentarene Hilde og Jacob!
Hadde tenkt aa kutte den delen ogsaa, men synes det ble for kort over hodet da! Men er helt enig! Jeg skal proove en gang til!
Hun er ikke helt fornoyd, men veldig spendt paa kamera mitt! Og jeg liker at hun ser saa voksen ut, selv om det er bare en jentunge!
Bente K.

Her var det harmoniske og herlige fargenyanser på en nydelig modell. Tett og nært. Hvordan man skal tolke blikket til jenta blir spenningsmomentet i bildet.
Er enig de over angående cola mm., disse elementene kan du forsøke å bluhre bort dersom du har PS. Dette var et godt portrettbilde jeg la merke til iblant alle bildene her.
mvh Bente
G. Hanna W.

kjempe fint bilde ! liker godt inntensiteten i øynene hennes ! håper ikke det er redsel !
Liker best versjon 1 , synes det andre blir for close up...
keep going!!!
Kristian S.

Holder også en finger på v1. og henger meg på rosen som du har fått fra de andre!

Mvh Kristian!
magne f.

Et godt bilde, men ansiktsuttrykk og blikk etterlater ingen god følelse. Ser ut som om is/godteri absolutt ikke duger for å etablere tillit. Men hva vet jeg. Må gå ut fra at det er en uvant situasjon som skaper uttrykket, og at fotografen har et eller annet forhold til jenta i og med at bildet legges ut på nettet. Et uvanlig godt portrettbilde.

Magne
Céline F.

Hei!
Takk for kommentarer, Hanna, Bente, Kristian og Magne!
Ansiktsuttrykket kommer fra intereset for kameraet mitt. Hun hadde skjoonnt at hun kunne se seg selv etter at jeg hadde tatt bilde! Saa hun er veldig spent.
Jeg snakket litt med henne, og fikk vite navn og alt... Jeg mootte henne i Mexico, en dag paa tur. Hun bodde i gata, og jeg synes dette bilde er veldig symbolisk...
Céline.
Anke S.

hei Celine,nå gikk j gjennom alle bildene dine ,som jeg synes er virkelig kjempefine! Dessverre kom jeg til slutt til denne lille, søte jenta med for meg et så trist uttrykk i ansiktet sitt,at jeg selv fikk ubehagelige ,triste følelser.Det var lidt synd,etter alle de skjønne bildene dine,som jeg beyndret. Det er synd,at man ikke kan fjerne enkelte bilder,eller hadde du lagt ut et så trist reelt bilde den dag idag? jeg leste forklaringen din,men den kunne ikke vaske ut førsteintrykket jeg fikk! Et bilde av en veldig ulykkelig liten søt jente, i en forferdelig fattig del av vår jordklode,hva i seg selv ikke er akseptabel,at det må være sånn.
mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu