La køen stå.....
Jeg ble fascinert av nesten-silhuetten av brua i den lave motsola. Så kom syklisten og gjorde resten. Jeg har bare dratt litt til i spakene for å fremheve virkningen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-16 12:36:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-16 18:10:59
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • 18-70
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • AnnetLitt ekstrem kurvebehandling og litt opprydding før konvertering til s/h.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger709
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torgeir Pande B.
Dette var kult! Ser mer grafisk ut! Og det liker jeg!:) Hva har du gjort med bildet? Er også interisert i å se orginal versjonen:) Dette var en kul effekt jeg vil lære meg!

Ren og fin komp. Bra tittel også! MVH:
Torgeir:)
Anders F. R.
Hei, Torgeir!

Moro at du ser det samme i dette som jeg gjør. Nå har jeg lagt inn utgangspunktet også. Hva jeg har gjort sånn rent teknisk? Meget enkelt, egentlig. Jeg har brukt kurveverktøyet i Nikon Capture (men PS o.l. fungerer på samme måte). Først dro jeg sort-punktet opp til ca. 80, så dro jeg hvitpunktet ned til sortpunktet. Da forsvinner alle mellomtoner mellom sort og hvitt. Deretter har jeg fjernet litt rot i Photoshop. Det var det hele.

Mvh Anders F. R.
Torgeir Pande B.
Takk skal du ha!:) Må få testet ut det etter hvert!

MVH:
Torgeir:)
Tore B.
Dette var lekkert, versjon 1 for meg Anders! Grafisk rent med spennende detaljer og starm komposisjon. (Og jeg har en anelse om hvor dette bildet vil dukke opp igjen...:-) Tore
Carl Martin N.
tøft! svarthvitt-versjonen sitter!
Anders F. R.
Jeg har fordøyd det litt mer, prøvd ulike farger, overganger o.l., og er enig med meg selv og dere om at s-h-versjonen er best. Enkelt og greit.

Tore: Du skal ikke se bort fra det..... Denne brua har jeg sett nesten daglig i årevis, og lenge vært helt klar over at jeg skulle få noe fotografisk ut av, en eller annen gang. Nå kom sporen til å gjøre noe, og jeg er overrasket over resultatet.
Aase Marit W.
Hei Anders,

Så linken i diskusjonsforumet og kunne ikke motstå å kommentere selv om det er litt sent... :) Du får heller unnskylde meg for at det ikke er noen konstruktiv kommentar overhode!

Dette likte jeg bare masse! Bruer er jo ofte slike utrolig vakre, monumentale konstruksjoner. Og ofte så ''grafiske'' i sitt uttrykk. Sånn var dette aldeles flott, slik du får frem akkurat de vakre linjene. Likte umiddelbart V1. Men, så skjedde noe jeg aldri hadde trodd, jeg kikket ordentlig på V3, og helt uventet likte jeg det enda mer. Merkelig, for det er egentlig ikke slikt jeg pleier å foretrekke. Kan ikke en gang forklare hvorfor... Får bokmerke bildet, kanskje jeg forstår hvorfor når jeg har sovet på det?

Uansett, tusen takk for titten! :)


Mvh,
AaseM. :)
Anders F. R.
Aase Marit!

Det er aldri for sent å kommentere et bilde! Helt i orden at det ikke er ''konstruktivt'' heller. Hyggelig å høre at du liker det, og moro å høre at du liker v. 3 best. Jeg har et par andre fargede versjoner også, og den du ser her er ikke den jeg liker best (av de med farge) nå, en stund etter at jeg laget dem. Likevel er jeg fascinert av det med litt mer enn bare s-h, så jeg kommer kanskje til å prøve meg med flere fargeversjoner.

En annen ting: Du har kanskje sett boka til Johan Brun, med bilder av bruer i Norge? Der er det mange flotte brubilder!
Odd Tore S.
Stilig og vellaget bilde av et motiv som jeg stort sett ser to ganger pr. dag, og som jeg også har skutt ved noen anledninger.
Rart hvor forskjellig vi kan se det samme, den rike floraen av trafikkskilt som jeg fant fasinerende med alt sitt rot har du stort sett kuttet ut. Og resultatet synes jeg har blitt meget bra og sannsynligvis også godt poenghøstende om E18 tolkes i vid betydning.
Jeg liker uten tvil v1 best, dette er et motiv som passer utmerket til den teknikken du har brukt der.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu