Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger761
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210671} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tom A. T.
Heisann, denne var bare lekker. Blomsten er skarp og fint gjengitt og ringene er skikkelig smakfulle og godt plassert. Her har du utnyttet objektivets ''svakheter'' på en fortreffelig måte.
Innertier i mine øyne.
mvh Tom T
Odd Tore S.
Det var ikke glassmanet og eksotisk undervannsplante.
Effekten er likevel den samme, og bildet er oppsiktsvekkende og stilig.
Jeg skal ikke gi meg ut på noen detaljanalyse av bildet ditt, men vil bare si at her synes jeg at du har truffet bra og utnyttet mulighetene objektivet gir på en kreaktiv, og fremfor alt, enkel måte.
Odd Tore
Jan O Ø.
Hei. En kanskje i utgangspunktet ''kjedelig'' blomst har her fått hovedrollen i et meget vakkert bilde. Godt utnyttet synes jeg. De velplasserte ringene kler bildet godt.
Mvh Jan O.
Steinulf L.
Ganske så lekker og sci fi aktig dette her.
Stig B.
Lekkert, og nydelig bruk av motlys, både styrker og svakheter.

Mvh Stig
Helge L.
Dette var jammen spesielt, veldig fint. Kanskje skulle ringene øverst kunne ligge lenger ''innover'' i bildet liksom, altså mer uskarpt... kan være at det vil gi en annen type dybde. Du kan jo teste det hvis du vil! Tror kanskje det vil bli mer tredimensjonalt da... (bare en idé som falt meg inn altså.) ;-)
Liker det godt!
Helge
Caroline M. S.
Dette liker jeg kjempegodt. :-) Fint hvitt lys bak blomstene og runding bak blomsten og de oppe gjør bildet helt spesielt (pluss jeg blir nysgjerrig og lurer på hva rundingene kommer fra).
Torbjørn K.
Knallbra lyseffekter her. Motivet synes jeg er bra, men det blir kanskje noe midtstilt. Jeg tror at dersom blomsten hadde vært noe mer mot venstre og sirkelen noe mer mot høyre så hadde bildet blitt noe bedre. Hadde vært interessant å vite hvilket objektiv du har brukt her, er det et ''normalt'' ett eller en sånn rodenstock eller noe med gigantisk blender?

Torbjørn
Espen A. I.
Delikat og personlig uttrykk på bildet som minner om et tysk optikkmerke jeg ikke kommer på i farta. Veldig lekre farger som harmonerer svært godt. Midtstillingen er bra mot den passive bakgrunnen og forsterker inntrykket av bildet.

mvh Espen
Øyvind A.
Takk for kommentarene.

Det er brukt lyssterk Rodenstock røntgenoptikk ja. Bildet er tatt omtrent rett mot lav kveldssol. Ringene er motlysreflekser, det å få plassert disse riktig er halve moroa med denne optikken.

Jeg er kanskje mer glad i midtstilling enn enkelte andre. Spesielt i slike nærbilder av blomster havner jeg ofte på noe nær midtstilling.

Ø.
Anne-Lise S.
Dette er herlig! Flott bruk av lys her. Gir meg nærmest sci-fi assosiasjoner... Gir også tanker om håp. Vet ikke hvorfor...

Anne-Lise
Ketil K.
Morsomt Rodenstockopptak - der nektarspisende maneter gjør at man må klype seg lett i armen for å sjekke bevissthetsnivået.
Magnar B.
Nydeleg lysvirkning på blomen… spesielt og vakkert. Refleksen var jo ein sak for seg, artig, og annleis, lurer litt på om bildet hadde fungert endå bedre med ein større sirkel der oppe, som ikkje var slutta, altså gikk ut av bildet. Men har ikkje peiling på denne teknikken, og korleis ein kan styra sånt. Klassebilde uansett!
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig nydelig om jeg så skal si det. Rodenstock har vært drømmeopptikken for meg, jeg som er så glad i reflekser. Herlig glitterstas fra blomsten. Midtstillingen fungerer bra.

-ingebjørg
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Ja det er artig med de refleksene, Ingebjørg. De er for øvrig ganske vanskelige å beregne, så mesteparten går alltid i søpla.
Ø.
Kjetil Greger P.
Får hive meg på resten her.. Enten utrolig bra utført eller en solid porsjon med flaks.. Men det spiller ingen rolle.. Meget bra resultat
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu