Bevegelse
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF 24-85 f/2.8-4D IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Inger-Lise S.
Begriper ikke at du ikke har fått kommentarer på dette....Vel, jeg så det først idag og jeg liker det godt! Du har fått veldig godt fram bevegelsen. Sammen med det rolige, diffuse miljøet, som en kontrast, ble det fint.
Noen av de hvite partiene er etter hva jeg kan se, noe utbrent, men ikke så det plager meg. Annerledes vannbilde. Så har du også lagt det under Abstrakt. Jeg vil heller kalle det ''halvabstrakt''. For meg er det en betegnelse som er positiv, om bildet ellers faller i smak,-som dette :-)

Inger-Lise
Lars B.
Hei og takk for dine kommentarer.
'Halvabstrakt' ville vært rett kategori - var litt i tvil om 'Natur' eller 'Abstrakt'; er jo litt begge deler, dette. Jeg så også utbrentheten, men synes den ble ganske oppslukt i helheten denne gang.

- Lars
Edvin S.
Stiller meg bak Inger-Lise om at heller ikke jeg begriper hvorfor du ikke har fått mange kommentarer på dette bildet. Jeg er like positiv som henne, men ...

Vet ikke om du har brukt stativ. Med en stødig stativ og kanskje brukt f/8 i stedet for f/5,6. Tror du ville fått frem mer av nyansene oppe til høyre.

Lars - du har øyet, du må bare sette deg litt bedre inn i kameraet, så er du straks en av de mest kommenterte. Du har et veldig potensiale.
Kjøp deg boka til Magnar Fjørtoft, om du ikke allerede har den ;-)
Det er mitt råd.

:: ~ Arne
Lars B.
Hei Arne.

Takk for gode råd og 'godord' - slikt er jo både lærerikt og inspirerende.

Nei, stativet ble hjemme (på denne fototuren også) og det var synd, for (lys)forholdene var perfekte denne dagen. (Fra samme tur som bilde 'Fossestryk' du har sett på).

Og Fjørtoft-boka er innkjøpt for lengst - det tar bare tid å sette seg inn i alle kameraets og bokas finesser :o)

- Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu