Isbjørn med unge
Tatt på en fototur til Svalbard i sommer. Vi så 22 isbjørn, men dette var det nærmeste jeg kom. Hadde håpt på litt mer nærkontakt, men syntes et miljøbilde av disse fantastiske dyrene også kunne være på sin plass. Middels fornøyd, men moro om dere har noen meninger.
Utstyr
  • Canon 1 Ds Mk II
  • 500 f4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • FilmtypeISO 400 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trond Reidar T.

Flott komposisjon, nydelige omgivelser!

Mvh Trond
Lars Magnus A.

Synes det ble riktig så pent, liker utsnittet ditt, selv om det kanskje ble litt lite luft til høyre. Gode fargetoner. Bra med miljøskildring. Dette likte jeg.
Vh LM
ingebjørg fyrileiv g.

Meget bra! Positurene er flotte og morens blikk mot ungen gjør mye. Fargene er fine og det samme gjelder eksponeringen (selv om snøen er litt lys).
Utsnittet er flott. Som Lars Magnus sier; bra med miljøskildring.

vh ingebjørg
Ole Petter D.

Flott panorama Bent,
Kombinasjonen av den nølende ungen og binnas omsorgsfulle oppmerksomhet gir den interessante spenningen i bildet.
Vet du har mer på lager som du også bør legge ut.
Ole Petter
Odd E. k.

Hei Bent!

Et flott stemningsbilde fra Svalbardnaturen. Et flott utsnitt som viser dimensjonene og der dyrene kan utspille sin adferd. Her har du fanget et fint øyeblikk der isbjørnmor venter på en noe nølende utforskende unge. Et harmonisk øyeblikk. Du har en fin dybde i bildet med blått hav og isflak innover i bildet. Vakkert.

Mvh

Odd E.
Stig B.

Bildet gir gode følelser av ''storhet'', med mye luft på alle kanter. Fine farger og bra skarphet.

Fin komposisjonsmessig løsning, selv om det er litt stor avstand mellom mor og barn. Ved at de konsentrerer seg om hverandre gir det en flott forbindelse og liv i bildet.

Misunnelig.

Mvh Stig
Espen A. I.

Naturopplevelse på høyeste nivå, selv om bildet lider av utbrenthet de fleste steder på bakken så klarer ikke dette å stryke bildets karakter som ligger over snittet.

mvh Espen
Bent O.

Hei alle sammen og takk for fine tilbakemeldinger. Bildet er tatt fra en tur som Ole Jørgen Liodden i Naturfokus arrangerte i sommer sammen med Polar Quest. Vi kjørte sydover gjennom Hinlopenstredet og jeg sto i baugen sammen med 2-3 andre. Resten av gjengen hadde satt seg til bords for å spise, så disse gikk glipp av denne situasjonen. Dette var vel det beste bildet jeg fikk av isbjørn på denne turen, så av og til lønner det seg å ikke spise. :-)

EAI: Bildet er ikke utbrent på noen av plassene, mer som IFG skriver, noe lyst kanskje. Mulig jeg skulle ha rettet opp i dette i en ny versjon?

OPD: Vi får se hva jeg finner etter hvert, men har vel ikke de store blinkskuddene fra turen føler jeg.

mvh Bent
Jan-Eilert P.

Syns du er nærme nok. Kunne faktisk tenkt meg å sett mer miljø (dersom det er fjell i bakgrunnen) 300mm! Lyset er ikke det helt store, men nok til å virkelig få lyst til å oppleve noe lignende selv. Sikkert en fantastisk opplevelse.

J-EP
Bent O.

Hei Jan-Eilert, og takk for innspill. Det er ikke fjell i bakgrunnen, kun is så langt øyet kunne se. Enig i at lyset ikke er det store, og det var noe som var gjengs for hele turen faktisk. Fantastisk naturopplevelse, men må nok opp igjen for å få de store bildene.

mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu