Et lite stykke....
Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger851
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207252} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Øyvind,

Norgesglasset og alt i forgrunnen ble veldig skarpt samtidig som vegetasjonen på utsiden ble skarp nok til formålet med en behagelig myk fokus. Men dette er ikke det viktigste. Det som er viktigere er at du har fått formidlet at dette virkelig er minner fra fortiden.

Beskjæringen er bra og det er bra at du unlot å ta med hele norgesglasset.

Meget bra balanse i bildet. Insektet som henger til vesntre bidrar godt.

::Are
Odd Tore S.
Slikt som dette synes jeg også at det er viktig å ta vare på med bilder, og at bildene da blir mer enn rene avbildninger. Dokumentasjon med personlighet, eller glimt fra fortiden som du kaller det, er ingen selvfølge, men alt annet ville forundret meg når det gjelder deg.
Jeg synes at du har fått fram det typiske i denne vinduskarmen. Passe resignert i farger og lys. Døde insekter, lort, flasset maling, det hele mot grønne omgivelser som er i ferd med å ta overhånd.
Men ikke helt. Dette har ikke stått forlatt i titalls år etter insektene å dømme.
Norgesglasset er helt typisk, kanskje det viktigste elementet i bildet. Fantes i store mengder i kjelleren i mine foreldres hus også med tykt utvendig støvlag.
Uvanlig plassering i vinduet. Kanskje inneholdt det en blomsterkvast en gang. Om jeg hadde sett om det var lokk eller ikke ville det gitt deler av svaret.
Akkurat kuttingen av Norgesglasset er det jeg stiller spørsmål ved. Hadde du tatt med mer, hadde du gitt flere svar. Som det er nå, engasjerer bildet mer både fotografisk og historiemessig.
Du gjorde antageligvis det rette her, selv om jeg tviler på at det hadde vært mitt valg.
Odd Tore
Marit E.
Et bilde, som jeg har bladd fram og tilbake til noen ganger. Nesten så jeg kjenner lukta av forfall.

Flott at det ikke bare er det vakre som blir foreviget! Jeg synes beskjæringen er akkurat passe. Hele Norges-glasset hadde blitt ''uspennende''.

Marit
Espen A. I.
Et bilde for ettertanke og drømmer. Her får jeg faktisk lyst til å lese mer, mer enn det du har skrevet. Historie fascinerer, særlig dette du forteller. Liker også svært godt kuttingen av glasset og insektet som henger og danner et triangel.

mvh Espen
Øyvind A.
Mange takk for fine kommentarer.
Ø.
Tom A. T.
Ny men så absolutt en interessant vri fra deg. Ikke at jeg betviler dine evner i så måte, de viser du til fulle at du har her. Interessant lesning er det også selv om bildet sier men en ord kan formidle.
mvh Tom T
Øyvind A.
Takk for det, Tom.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu