Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma 105 mm Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Amund Blix A.
Nei, dette funker ikke for meg. Det er rotete og uten noe definert fokusplan(fokus ser ut til å være på det hvite pariet med de lilla prikkene)

Jeg har rett og slett problemer med å skjønne hensikten her..

Mvh

Amund
Avsluttet .
Må alt ha en hensikt - utover det rent estetiske? Jeg synes dette er et nydelig bilde, først og fremst på grunn av fargene. Fokusplan eller ei, dette er flott å se på, fine former og passe abstrakt. BRA!
ingebjørg fyrileiv g.
Herlige farger! Jeg synes at det er fint at sentrum av planten er skarp, spennende prikker. Men det uklare partiet foran trekker for mye oppmerksomhet og jeg får ikke helt tak i bildet på grunn av det.

hilsen ingebjørg
Marianne M.
Hei,og takk for kommentarer alle tre!
Hensikten med dette bildet var for meg å få fram lyset og fargene,derfor er det vel et minimalt fokusplan. Jeg har tatt masser av bilder av skarpe orkidér,men er på leiting etter noe litt annerledes. Det er interessant å se om man treffer,eller ei...Ser jo at det er delte meninger om det ;-}

Mvh Marianne
Inger-Lise S.
Hei Marianne! Koser meg med bildene dine, og sannelig fant jeg ikke et jeg ikke hadde gitt kommentar på :-)
Jeg har jo alltid hatt sansen for dine bilder og dette er intet unntak!Nydelige farger, lekkert motiv og godt lys. Topp komposison. De lekre buene nederst gjør seg svært godt!
Hadde du bare hatt tid til å legge ut bilder oftere!
Jeg er her i peroder og kan også lett gå glipp av noen....
Du har vært en inspirasjonsskilde for meg. Og min HP hadde vel trolig ikke eksistert om ikke en felles venn av oss hadde gitt meg adressa til hjemmesida di....Men! DA var det gjort og :-)
Nyt sommeren Marianne!

Klem fra Inger-Lise:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu