Bildet inngår i albumet Island - Bilder fra ei rundreise på Island sommeren 2006
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1043
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205785} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Hans Jacob H.
Du har virkelig fått en fin ''gråværs''stemning her, fra islandsk (?) landsbygd. Harmonisk og grei komposisjon, men først og fremst nydelig s/hv arbeid.
Odd Tore S.
Dette må vel nærmest være en klassiker, både når det gjelder motiv og bearbeiding. Island slår meg også, si opplevde slike syn der også, med gammel forlatt jorbruksredskap som ekstra bonus. Men det var i dampkameraets tid.
Siden dette er kritikken, må jeg vel komme med annet enn generell ros, selv om jeg er ganske sikker på at du forstår hva jeg mener om bildet slik det er presentert uten at jeg beskriver det i detalj. Du har jo laget det akkurat slik!
Det er noen hvite prikker i graset her og der, sannsynligvis blomster. En av disse er ved hodet til den fjernere hesten, og gir meg et synsbedrag at den har et svært langt øre. Akkurat det kunne det kanskje være verdt å ta en titt på.
Odd Tore
Linde G.
Hei

Et rålekkert bilde som oser av atmosfære, og flott at det er i S/H for du bevarer stemningen så godt. Fint at hestene peker hver sin vei. De prikkene som Odd snakker om , ser jeg når han nevner det, men hadde ikke sett det hvis han ikke hadde nevnt det.
Flott !

Hilsen
Linde Gilberg
Espen A. I.
Ingen tvil om at jeg liker dette. Klasse over det hele, men er litt negativ til den altfor lyse himmelen, men du verden som resten av bildet stråler, i positiv forstand!

mvh Espen
Jarle L.
Helt etter mine smaksløker :-) Synes du har fått hestene til å lage en flott komposisjon for deg. Utrolig flotte kontraster og s/h arbeid. Korningen lager prikker over den berømte......

Nydelig bilde.

Jarle
Atle Q.
Hei
Føyer meg inn blandt gratulantene. Ville kuttet en del av den lyse himmelen ellers helt nydelig..
Mvh Atle
Marit E.
Flott S/H bilde med en råkald, smådyster stemning. Tror nok også jeg ville ha kuttet litt i himmelen, kanskje et par-tre cm.

Marit
Øyvind A.
Takk for alle kommentarer og synspunkter.

Odd Tore: Hehe, du la merke til ''langøre'' du også. Jeg får nok fjerne noe der i framtidige versjoner.

Det er fra Island ja.

Ø.
Tom A. T.
Regner med at det ble tatt mer enn ett bilde av dette motivet ;o).. som i mine øyne er noe slikt som ''ultrafotogent'', hvilket du også formidler på en særdeles god måte. Det blir liksom ikke så mye annet å si enn at det er svært så severdig.
mvh Tom T
Magnar B.
Stilreint bilde! Fin korrespondanse mellom den lyse himmelen og dei lyse hestane. Mulig den mørke delen av himmelen er litt vel kornete? Syns du har ein grundighet i måten du jobbar på, som inspirerer, ikkje mange tilfeldigheter i bildene dine.
Øyvind A.
Mange takk, Tom og Magnar. :o)
Ø.
Ketil K.
Nydelig, flotte toner og sv/hv behandling. Ville kuttet et stykke ned fra toppen.
Geir F.
Oj.
Dette var fantastisk nydelig. Hestene og husene med de ulike plasseringene skaper nærmest tablåer innover i bildet og gir det en fantastisk dybde.
Flotte, saftige kontraster er med og gjør dette til et kjempebilde.
-geir f-

Øyvind A.
Takk for det. Jeg er faktisk ganske godt fornøyd med dette selv også.
:o)
Ø.
Steinulf L.
Fint linjeføring, rent og pent. Dette er et godt bilde.
ingeborg w.
Jeg var sikker på at jeg hadde kommentert denne. Så feil kan man ta. Jeg liker godt den skumle, triste stemningen som du har fått fram. Svart/hvitt fungerer bra i så måte. De mørke tonene rundt bygningene er også viktige. Forøvrig ser en godt hvordan det er bart og hvorfor islandshestene blir så tøffe.
Fred S.
Jeg føler meg nesten hensatt til middelalderen når jeg ser dette bildet. Svartedauen har herjet i husene bakom, bare hestene er igjen... Den tunge skyen bidrar til slike fantasier, og jeg ville ha kuttet den lyse delen øverst.

vh fred
Terje K.
Nydelig stemning i denne Islandsstudien. Hestene gir fin dybde mot det nedlagte bruket. Syns kanskje den lyse himmelen øverst ødelegger den ellers fine stemningen i bildet, så jeg drister meg til å croppe øverst....
Men du verden flott bildet dette da :-)

Terje
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer. Jeg merker meg deres bortimot samstemte syn på den øverste delen av himmelen.
Ø.
Hilde R.
Det er i mine øyne det beste bildet jeg har sett her til nå i den kategorien.
Er ikke så kjent med alt av fagstoff og sånt så vil ikke kommentere noe spesielt.
Men det er en fantastisk harmoni og følelse i dette bildet.
Fantastisk.

Som nevnt før, de hvite prikken er så vidt litt forstyrrende, men lite.
Ellers, som sagt, helt fantastisk
Silje Kristin A.
Et klassisk og pent bilde. Liker korningen og det gammeldagse preget:)
Øyvind A.
Takk for det!
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu