Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger531
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ina W.

Huff da..
Ganske spennende egentlig, enkelhet, god bruk av dybdeskarphet - personen blir på en måte anonym.
Som illustrasjonsbilde på selvmord kunne det fungert, men blir kanskje litt for terkt. Uansett; bildene passer godt sammen, bra gobbet.

Ina
Avsluttet .

Det virker for meg som om du har jobbet seriøst med dette vanskelige temaet. Jeg tenker da på anonymiteten, bruk av himmel og vann, det enkle uttrykket. Enkelhet er vanskelig.

Inge
Peter M.

Jeg synes også du har tilnærmet deg dette ''noe tabubelagte'' temaet veldig bra og seriøs måte. Inge F har en veldig fin kommentar synes jeg, og jeg er veldig enig i hans ord.
Dette gikk veldig hjem hos meg på mange måter da det er noe som også har skjedd i min nærmere krets. En ok sammensetting av bildene og liker fargebruk. Dette er av de mer vanskelige oppgaver og jeg synes du har løst den veldig fint.

mvh Peter M.
Avsluttet .

..Men hva henger løkka i? Ellers fint bilde. Blei bare litt forvirra. :p
Torgeir Pande B.

Takk for kommentarer alle sammen!
Jeg var nemlig litt usikker på om dette kanskje kunne være litt for sterkt..

Skal prøve å legge ut en versjon hvor jeg ikke har croppet bort bjelka som tauet henger i!

MVH:
Torgeir:)
Sissel N.

Nesten litt ''for bra'', ble visuelt beskrivende og bra formidlet! Tusen takk for kommentar!
Avsluttet .

Hei..

Dette er en fin visuell fortelling av en trist historie. Veldig bra
gjennomføring av en veldig god og kreativ ide.
Hatten er herved tatt av.

Hilsen
Bjørn-Erik
Torgeir Pande B.

Tusen takk for kommentar Bjørn-Erik! :)
Ketil K.

Veldig mye bra i denne sammensetningen av et meget alvorlig tema! Det er nevnt anonymiteten, bruk av himmel og vann, det enkle uttrykket. Enkelhet er vanskelig.
Alt dette har du klart meget bra, foruten at du har samme stil (farger, stemning, format, teknikk etc.) i begge bildene, det er viktig.

Jeg har jobbet litt med samme tema selv, men forsøkt å vinkle det fra en annen side, med avstand, teknikk og visuelle effekter og (galgen)humor. Se bilde nr. 174000 der temaet egentlig er at vi tar vår død av den tekniske utviklingen, som mennesket tilslutt overkjøres av, og hvor det er forsøkt laget en sammenheng mellom maskiner (teknikk) og at mennesket forgår til slutt.

Det som trengs i en slik bildeserie du har her, foruten tydelighet, som du har, er enten troverdighet, eller noe som viser at dette skal være en spøk, eller definitivt at det IKKE er lagt opp til troverdighet (som mitt bilde). Du har gått for den troverdige versjon og lykkes meget bra med det synes jeg.

Hva ville jeg kanskje gjort annerledes?

Tror jeg ville gjort ting enda mindre tydelig. Samtidig ville jeg også gjerne hatt inn en årsakssammenheng, som gjør at bildene får en innbyrdes forklaring. Gjerne et bilde ti, for eksempel med en utydelig jente, som en slags drøm, som en ikke imøtekommet ungdomsforelskelse, eller noe annet trist som årsak. Dessuten ser beina i bilde to ikke ut til å henge slapt nok ned, ser muligens vel arrangert ut? Ref. det jeg skrev om troverdighet. Men veldig bra uansett!
Tomm H.

Du lykkes veldig bra med det sørgelige her.
Torgeir Pande B.

Tusen takk for grundig og nyttig kommentar, Ketil!

Jeg kan si meg enig i at bilde serien kunne vert mer symbolsk og drømmende!

Jeg har lagt ut et bilde tidligere av samme tema, tatt på litt avstand som ditt bilde, og mer forfra. Men pga. litt feil tittel fikk jeg klare beskjeder om å slette bildet fra foto.no.. Kan kanskje prøve å få lagt det ut på nytt etter hvert.. Og håpe jeg er mer heldig med kritikken da! hehe.

For det er jo et veldig seriøst tema som har blitt nevnt her, og da må man passe på at andre som også muligens har opplevd lignende ikke tar seg nær av bildet...

Tusen takk for kommentaren fra deg, Tomm! Alltids hyggelig å høre!

MVH:
Torgeir:)
Tarjei Ekenes K.

sterkt

meget godt komponert


:-D ! tarjei ekenes krogh !
----------------------------
http://fireoyne.blogg.no
www.fireoyne.com
----------------------------
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu