Savner
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger641
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Scott A. M.

Whoa! genialt! Og tittelen er jo bare dritbra!
Nei, dette var et flott og gjennomført bilde. Jeg prøver å alltid gi konkstruktiv tilbakemelding til folk, men her fant jeg jaggu ingenting å utsette!
CREDZ
Lars-Anders M.

Meget fint dette. Liker alt uten den fiolette stikket.
Ivar H.

Flott bilete! Eg saknar at det fiolette i skyene også vert reflektert i vatnet, og så er det noko med overgangen mellom himmel og hav som ikkje heilt stemmer, synest eg. Men bortsett frå det likte eg biletet. Eg vert sitjande og lura på kva ho tenkjer på der ho står. Godt med rom rundt ho som framhevar tomheita som eg synest pregar både uttrykket til personen og biletet som heilheit.
Sølvi A.

Wow! Utrolig bra. Den diagonale bevegelsen på skyene skaper spenning i et ellers ganske statisk bilde. Det kunne også hete overgivelse da jeg synes det ser ut som hun har gitt seg hen til større makter/naturen. Eller et øyeblikk av gudommelig inspirasjon? Fint er det i alle fall.
Espen A. I.

Jeg likte dette. Kunst på høyt nivå, at alt ikke speiles er et godt tegn på at du går dine egne veier! Flott med fargestikket og midtstillingen, ja, dette likte jeg!

mvh Espen
Carsten A.

Du har jo lagt ut 5 (er det vel) bilder som på sett og vis er variasjoner over et lignende tema. Det ble dette som traff best for meg. Hvorfor - nei det får jeg ikke satt ord på.

Det er flere ting som ikke ''stemmer'' her, f.eks. ''speilbildet'' av modellen, men utvilsomt en virkningsfull løsning.

MVH CA

Tom B.

Hei Carsten, og takk for at du stakk innom. Bare en kort kommentar til speilingen. Disse nye bildene (med ett unntak) skiller seg fra det jeg gjør ellers ved at de er ett enkelt opptak. Av det følger også at speilingen faktisk er naturlig. Men, naturen kan jo også virke litt uvirkelig en gang i blant....
TomB.
Tove H.

Imponert! Finner ikke noe å utsette, dette er knallbra!
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu