Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-13 19:10:09
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde155mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger635
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205121} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
ingebjørg fyrileiv g.
Herlig!! Komposisjonen er utmerket og jeg misunner han (og deg!?) å sitte der.. Flotte toner og utsikt. Skarphet/fokus ligger perfekt. Likte dette godt, André. Og v#2 er best etter mitt blikk og skarpe syn ;)

hilsen ingebjørg
André M.
Takker, Ingebjørg. For denne kommentaren og de andre (du er aktiv, og bidrar til vår utvikling - supert). Holder en knapp på v2 selv. Og forøvrig: jeg sto på fjellet, - med beina trygt på bakken :-)
Kristian H.
Veldig mange paraglider-bilder viser hele skjermen (mine egne også). Denne komposisjonen gir en nærhet og du føler luften/tomrommet under piloten. Steinene nederst trekker litt for mye oppmerksomhet i v1, så jeg holder også en knapp på v2. Likte dette bildet :-)
Avsluttet .
Veldig spennende motiv, og komposisjonen sitter som et skudd! Får assosiasjoner til en karusell jeg tok på Tusenfryd som barn (og følelsen er sikkert noe av den samme :) Liker veldig godt at personen kun er en siluett, og tonene på bakgrunnen er nydelige. Bravo!

Ketil K.
Flott tatt dette! Paraglidersiluetten stikker frem en fot eller to. Øyene under stikker frem en odde eller to. Snodige sammenligningsmuligheter dukker opp. Fint lys og stemning er det og. V#1 for meg.
Eirik H.
Og høgt heng han. Flott siluett, men eg ønskjer ikkje vignettering i botn sidan ein då mistar noko av høgdeinntrykket.
Lars-Anders M.
Meget spennende og intressant.
Espen A. I.
Veldig spennende og dynamisk bilde. Sjeldens motiv og derfor meget vellykket bilde.

mvh Espen
Avsluttet .
Hei...

Jeg foretrekker versjon 2. Velbalansert bilde
med fine toner. Det ser veldig behagelig ut å henge
der i luften. Nok en ting som må legges til lista over
ting som må prøves.

Hilsen
Bjørn-Erik
Jon-Petter T.
Flott formidlet feeling av det å sveve. Grafisk fremstilling. Det er også en fin ro over bildet, noe som formidler den frihetsfølelsen det må være å henge der oppe.
Stine J.
Hei

Fri som fuglen var det første jeg tenkte på når jeg så dette bildet (før jeg ble svimmel av tanken på å sveve på den måten). :)

Bra komponert med høydeformatet og paraglideren som ''henger'' i øvre bildekant. Fjellene er med å skape både dybde, stemning og høydefølelse. V1 for meg. :)

mvh Stine
Peter M.
Annerledes og flott paragliderbilde. Det meste av positiv valør er sagt og jeg er enig med dem før meg. Er også enig i det Erik H sier angående bruk av vignettering i bunn av bilde, det blir feil i mine øyne, og som han sier - vi mister høydefølelsen. Bortsett fra dette, flotters!

mvh. Peter M
Terje V.
Ahh, for et stilig bilde! Annerledes og kreativt. Liker V#1 best, siden vignetteringen i V#2 gir bildet mindre høydefølelse.

Terje
Erik B.
Oi, den var ny! Flott komp, herlig silhuett. Foretrekker v1.

Knall!

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu