Kaldtvilt.
Etter ein symjetur på sjø, for så å bringe i land, og i hand eit vilt, som i dette tilfelle er eit kaldtvilt.
ok
Bildet inngår i albumet flatcoated retriever -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-13 20:11:37
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger391
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Erling H.

Fint bilde av stolt hund, kunne kanskje vært litt lysere, slik at noe av tegningene i den svarte pelsen kommer bedre frem.
Ann-Olaug T.

Hei!
Takk for kommentaren, mulig eg kan legge ut eit bilde der eg eksponere opp litt pelsen., har to skjermer, på den eine skjermen synes eg det er lyst nokk ;-) men litt mørk på den andre igjen…
Mvh Ann-Olaug
ingeborg w.

Hun bærer tungt. Hva er kaldvilt? Allerede dødt da det ble lagt ut? Jeg liker godt hvordan en ser hvor tungt det er. Det er positivt at du har tatt det fra siden så en ser hele kroppen. Det trekker også opp at du har tatt det da hun fortsatt var våt. Morsomt med vanndråpene etter halen. Det blir alltid så mange forskjellige mønstre.
Ann-Olaug T.

Hei..
Takk for kommentaren. Kaldvilt, ja det er allereie dødt vilt, og det blir brukt på jaktprøver for retrievere.
Fortsatt våt, det er ho til viltet er avlevert også om ho må springe 50 eller 100 meter på land for å avlevere. Vi lære inn tideleg det at all apport skal leverast i hand før vann skal ristes av.
Mvh Ann-Olaug
ingeborg w.

Det siste der har jeg aldri klart å lære min labrador. Hun rister seg med en gang også må jeg be henne plukke det opp igjen. Så er hun ikke særlig apporteringslysten heller. Jeg brukte tre uker på å lære henne å komme med ting. Enten tok hun dem og stakk med dem eller så slapp hun dem også kom hun mot meg. Jeg leste en bok hvor det sto at hvis du skal lære retrievere å apportere kan du bare trille en ball også kommer de med den. Det er reinspikka ljug. Hun er ikke så glad i vann heller. Det er sjelden hun svømmer av seg selv og hun liker ikke hoppe fra brygga. Hiver jeg en pinne uti så svømmer hun. Hun hopper også hvis jeg gir henne beskjed om det. Noen ganger tror jeg jeg er blitt lurt og at hun ikke er reinrasa. Jeg er nå glad i henne allikevel, selv om hun ikke vil gjøre det godt på en sånn jaktprøve. Hun har god nese, så sporing kunne jeg kanskje bruke henne til. Stort sett er hun bare gårds- skau- og fjellhund. Det trives hun godt med.
Stig B.

#2 ble best her synes jeg.

Viser godt at hun bærer stort og tungt her. Fint med vanndråpene som slenger fra halen.

Skulle jeg savne noe her så måtte det være et lite lysglimt forfra slik at øyet ble lettere å se, men en kan ikke få alle parametre på plass samtidig :-)

Mvh Stig
Ann-Olaug T.

Hei Stig
Takkar for kommentaren, ja eg skulle gjerne ha hatt litt lys i øye på dette bilde, kanskje eg skal plante litt lys der ;-) det er kanskje mulig å få til.
Mvh Ann-Olaug
stian g.

For å begynne med bildet, synst eg det er stilig med vanndråpene som slenger runt i bilder. De viser at det er action på gang.
Bakgrunnen er eg ikkje like begeistra for. Den er rotete og eg synst den stjeler oppmerksomheit fra hunden. Men for all del ett bra bilde:)

Så var det hunden. Utrolig fin hund dette her! Liker rasen veldig godt:)
Ann-Olaug T.

Hei.
Takk for kommentaren, bakgrunnen er naturlig, men han stjeler oppmerksom- heit det synes eg og.
Mvh Ann-Olaug
Steinulf L.

Som vanlig imponert over hvordan du får frem tegningen i den sorte hundepelsen, også i skarpt sollys. V#2 for meg.
Pål W.

Dette var virkelig bra ! Herlig å se den flotte Flatten jobbe :-)
Hun virker så stolt :-) Virkelig bra...
Ann-Olaug T.

Takker og bukker for all rosen..
Mvh Ann-Olaug
Jarl Johnny J.

Hei.
Ja dette var et fint bilde. Liker spesielt godt vannspillet her. Når det gjelder bakgrunnen tror jeg at det som gjør at den tar så mye oppmerksomhet er at den er hverken skarp eller skikkelig ute av fokus. Kunne kanskje prøvd med enten høyere eller lavere lukker for å få den mer difus eller skarpere? V1 funket forresten best på min skjerm/mine øyne. Virkelig lekkert =)
Ann-Olaug T.

Takk for kommentaren, hyggeleg at fleire liker bildet mitt. Bakgrunnen er rimeleg nær hunden, ikkje så lett å få den ut av fokus når den er så nær. Kort lukketid vel eg og bruke på slike bilde, vil fryse slikt som vanndråpar.
Mvh Ann-Olaug
Jarl Johnny J.

litt seint for meg kanskje. Mente blender ikke lukker. =) jo mindre lukker(høyere f verdi) jo mer dybde skarphet får du. Men det krever også mer lys for å få samme lukker. Så kanskje det beste er å få større blender og få bakgrunnen helt ut av fokus. Da får du enda høyere lukker også =)
Ann-Olaug T.

Hei igjen..
Blender og lukker ja det går litt i surr her og av og til. Litt prøving og feiling blir det, på dette bilde har eg blender 5 relativt liten, grunnen er at med større blender er det vanskeligare å fange heile hunden skarp..hum blei det rett dette då ;-) Grunn motivet beveger seg raskt.
Det er kjekt med digitalapparat berre å knipse prøve og feile..
Mvh Ann-Olaug
Stig B.

Gratulerer med Årets Bilde 2006 i Retrieverklubben. Vel fortjent!

Mvh Stig
Ann-Olaug T.

Hei..
Takk for kommentaren, og gratulasjonen.. ja eg er stolt av hunden min!! og at det blei vinnerbilde på oss er toppers, litt av ein overraskelse.
Bilde tok seg bra ut på trykk(kalenderen) litt for mørkt på bladet synets eg, men fint ;-)
Jobbet litt meir med det før eg sende det inn, som du ser av kalenderen, så har eg klonet litt på berget, det er ikkje på bilde her på dotten.
Mvh Ann-Olaug
Atle H.

Hei! Har sjølv to labradorer og veit kor vanskeligt det er å fotografera svarte hundar. Synest dette vart bra sjølv om dybde skarpheten er stor. I allfall ein flott hund så absolutt er i sitt rette miljø. Har sjølv brukt dei ein del på andejakt. Og som vi alle veit kald apportering er jo på langt nær så populært som ny skutt fugl..........www.atlehellandfoto.no
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu