Come Saturday night I let my ramrod rock
Bildet inngår i albumet Bruce Springsteen - tekster som titler
Utstyr
  • canon eos 5D
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1135
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ragnar W.
Hmm, får ikke helt tak på denne. Uvanlig teknikk til deg å være uten at det i seg selv er negativt. Men jeg blir ikke komfortabel med de ''utflatede'' brune partiene. De stikker litt for mye ut fra resten.

Men vinkel og utsnitt er ok!

/Ragnar
Paal A.
Jeg syns det er tøft!

Litt upartisk kanskje, siden det er min Mustang og meg.

Uansett, anbefalt!

Ragnar W.
Enig i at bildet er tøft, men det er altså overgangene jeg ikke er helt komfortabel med. Jeg synes det er for stor forskjell på de realistiske detaljene i skyggen til høyre og de totalt utflatede partiene på f.eks. gresset til venstre. En utjevning her i den ene eller andre retning ville ha tjent helhetsinntrykket, tror jeg.

Kul kjerre, men jeg har hørt at de bare går rett frem, at man ikke kan svinge med de. Sant eller?

/Ragnar :-)
Odd Tore S.
Kobler ikke helt bilde og tekst her.
En ponycar som Mustang har ytterst lite til felles med en flatbed Ford, som er en pick-up.
Når det gjelder bildet, tiltrekkes oppmerksomheten hele tiden av det lyse runde (kumlokket??) midt på bildet. Mulig at noe slikt har en sentral plass hos Bruce også, men for meg virker det avsporende. I det hele tatt synes jeg at det er mye avsporende på gatelegemet i forgrunnen.
Etter å ha blitt avsporet av dette, ser jeg nærmere etter en mulig årsak til at Paal er i ferd med å vri seg, og da finner jeg noe (tomt) flatbedaktig i bakgrunnen. Kanskje koblingen til teksten er sterkere enn ved første øyekast, og at du vil gi kommentatorene en eller to ekstra utfordringer. Dette kan gi mening til både vinkling og bevegelse, men forsatt synes jeg at den hvite rundingen tar alt for mye oppmerksomhet.
Riktig satt opp var både Ford Falcon, som var opphavet, og Mustang, som er versjonen i sportsklær, rimelig egnet til svinger også, noe som bl.a. Bo Ljungfeldt og Trond Schea leverte bevis for. Men med V8 var den nesetung og medfødt understyrt.
Odd Tore
Carl Martin N.
Ragnar. helt enig i at de brune områdene, i gresset og bygningene bak, ikke er heldig. så det ikke i farten!

Odd Tore: Der ser man hvordan det går når mangelen på bil- og engelskkunnskaper kombineres. Regnet med at flatbed betydde flat. Da lærte jeg noe i dag og. Bildet kan diskuteres men kjerra (og sjåføren..?) er nå uansett råkul!

takk!!

Calle.
Ragnar W.
Flatbed betyr vel flat i den forstand at lasteplanet er helt flatt? Dvs uten hjulbuer som tar opp plass på lasteplanet, slik mange amerikanske lastebiler er/var laget.

Ellers føler jeg for å nevne at tidlige Jaguar E-type ('61-'62?)) blir kalt for ''flat floor'', fordi gulvet inne ved fotbrønnen var helt flatt. Senere versjon fikk senket fotbrønn slik at man ikke behøvde å sitte med bena så rett frem.

Bare sånn i tilfelle du skulle finne på å ta et bilde av en, Carl Martin ... også er de veldig gode til å svinge ...

/Ragnar :-)
Odd Tore S.
Ragnar:
The Early Ford V8 Club of America bruker ikke flatbed som en offisiell og original Ford typebetegnelse hverken på pickup eller truck. Den er heller ikke beskrevet i Ford V8 litteratur som jeg har, og ordet ''flatbed'' forekommer ikke i overskriften i artikler i V8 Times.
Det er premiert en bil som er listet som pickup flatbed, men den er ikke avbildet.
Det er avbildet trucks med flate lasteplan, slik som du beskriver, men de er ikke kalt flatbed, men stake bed, fordi de har fester for støtter/karmer rundt planet.
Din antagelse er logisk, og jeg er i så måte enig i den, ref. bilen i bakgrunnen.
Men jeg har lest om og sett bilder av pickuper med helt flatt gulv av tre mellom hjulene, dvs. senket lasteplan, og har lagret det i minnet som en flatbed.
Jeg kommer ikke lenger med Ford og flatbed her, men nå har bildeteksten forandret seg slik at dette er en ikke-sak.
Odd Tore
André M.
Paal med ny-doningen og Champion-skjorta? Tøft. Liker bildet, men hadde nok likt det litt mindre brunt og litt mer dynamikk i tonene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu