Jonas etter badet
Vi bader i Steinsfjorden.
Bildet inngår i albumet Blandat og bra. - Ok bilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-03 00:01:11
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-08-03 00:14:46
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-08-03 08:43:22
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars-Anders M.

Jeg har ikke fått så mange kommentarer siste tiden. Prøver med ett barn som bader. Kvinner liker visst slike. Er det sant?
Erlend S.

Versjon 1 er et fint og morsomt bilde. Versjon 2 har du vært mindre heldig med for det er kommet støy i store deler av bildet og også den badeglade gutten har fått dekket sin høyre hånd og hår og litt på venstre lår med denne støyen. Hva har du gjort med versjon 2 siden det har blitt sånn?
Nils B.

Nå er ikke jeg Kvinne, men bildet ditt fikk iallefall frem smilet mitt. Kutt bort rubbel og bit omkring barnet og behold uttrykket. Dette likte jeg. Glem versjon 2.
mvh Nils
Lars-Anders M.

Jeg ville bare provosere dere. Håper dere tar det bra.
Kristel S.

Å ja da, Lars-Anders, klart dette faller i smak! Nå har jeg ikke sett de siste bildene dine ennå, men noe av forklaringen kan vel være ferie? ;)
Ingen tvil om at jeg i alle fall falt for denne hjerteknuseren, og synes i det hele tatt det er et blinkskudd! Effekten i v2 synes jeg blir helt overflødig, den er der helt av seg selv i 1'en.
Mvh Kristel.
Anne-Lise S.

En skikkelig hjerteknuser med skøyerblikk! :-) Jeg ville croppa på venstre side mellom personen i hvit t-skjorte og dama i hvit bikini. På høyre siden ville jeg beholdt noe for å få frem mer dybde; noe innenfor ytterste svømmer; ta bort de to ytterste svømmerne. Her er Jonas motivet, og for en herlig modell! Versjon 2 er jo bare noe tull. Du ''ødelegger'' jo hele bildet (men ser du bare ville provosere, din spøkefugl. Du klarer ikke å la det være!), og v3 er kjekt å sende til familien som en sommerhilsen.

Anne-Lise
Olav Ø.

Du har tatt et koselig bilde, som blir fint å ha for Jonas når han blir stor. Jeg synes det ser ut som du har brukt blits, og det er fint på utendørsopptak, for å lette skyggene i ansikter litt og du har klart å gå tett innpå. Imidlertid skulle jeg ønske at Steinsfjorden var vannrett. Du klarer sikkert å rette det opp i photoshop.
Avsluttet .

Noe til blikk på krabaten. Litt merkelig, ser nesten ut som om de ikke tilhører gutten. Får litt sånn utenomjordisk følelse. Sikkert bare innbilning...eller har du limt inn øynene fra et annet bilde?
Lars-Anders M.

Til Olav. Så du er en av dom som ikke kan se bilder av vann uten att de er vannrette. Sikkert ok. Men jeg har ett friere syn på dette. Bildets innhold er viktigere i slike som dette. Men om det er ett landskapsbilde er jeg enig med deg. Ok.

Tommy. De er ikke innlimt. Bildet er tatt med blits og er ikke manipulert etterpå. Ok.
Oddrun B.

Herlig bilde :) Kvinner faller for dette:)
Mvh Oddrun
Gerry F.

herlig krabat! det som gjør bilde er nok barnet! teknisk bra, flott vinkel!

v4 var bonus for meg


gerry
Odd Tore S.

Jonas v1 er herlig, særlig blikket, uansett om det har vært jordskjell på Krokskogen eller ikke i det siste. Men her har du vel valget mellom litt jordskjelv og at Jonas står fram som det skjeve barn i Steinsfjorden, og da støtter jeg valget ditt.
Ikke dumt med litt mer badeliv i bakgrunnen heller, det skaper atmosfære.
Odd Tore
Avsluttet .

Søt gutt, liker best versjon 1

jana
Lars-Anders M.

Ja Jana v1 er best. Det syns jeg og.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu