''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger796
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anders H.
Jeg vet ikke helt hva jeg synes om dette. Det er så vanskelig å få noe konkret ut av bildet, og det virker på meg som om det har en mening, men jeg får ikke tak i den. Det jeg vet er at jeg synes det var et utrolig spennende bilde, veldig annerledes. Sort hvitt tonene i bildet er utrolig fascinerende å se på. Jeg tror jeg ender opp med å like bildet, men det er fortsatt noe som jeg ikke helt får tak i.

Anders
Asbjørn M.
Bildet kan tolkes på mange måter.
En person med gåstol har nettopp passert et område der de foregår reparasjon i gangbanen.
Passerte vedkommende uten problemer dette hinderet ?
Ser ut som ''personen'' på kommlokket syns de gjekk greit. ;-)
Syns den litt harde kontrast/tekstur fungerer godt her.
Egentlig en fin liten hverdags-dokumentar som du har fanget.

Asbjørn



Carsten S.
Komposisjon kan jeg noe med. Denn er gjennomtenkt og interessant. S/h arbeid er også veldig fin.
Historie, sammenheng? Hhmm, prøver ikke så mye for å finne en historie egentlig. Noen gang er et bilde kanskje 'bare' et (fint) bilde...?
Odd Tore S.
Første inntrykk:
Geometri, kunne godt vært en Kistrand. Imponerende kumlokkdesign, må stamme fra tiden før økonomene tok over.
Annet inntrykk:
Så her var også en gåstol. Hvordan gikk det med dem forbi denne fotgjengerfella?
Ingen avvisere, bare havn rett oppi og ta ansvaret selv. Vesenet har ikke noe ansvar, det er ditt så lenge de ikke forsettlig lager feller.
Det må være greit å være Vesen, og alltid kunne skylde på manglende midler og påstå ansvarsfrihet. Eller kanskje er det ekstra ugreit, situasjonen her på jobben er i alle fall den motsatte når det gjelder ansvar.
Odd Tore
Espen A. I.
Svært skarpt, men kanskje litt for dypt for et ungsinnet fotobarn som meg denne gangen ;-)

Liker dog overgangen i tonene dine som er habil og meget pene. Ellers må jeg bare melde pass da det innholdet gjelder.

mvh Espen
Julie E.
Innhold? Mulig jeg ikke har kommet meg helt etter de skumle 3-4 siste bildene dine og derfor ser thriller-saker her også, men etter nå å ha sett litt mer på noen av de siste bildene dine, synes jeg det er en vesentlig ting som er tilbakevendende. (flere selvfølgelig!) Man sitter der og lurer vettet av seg på hva som vil skje om 2 min. Etter å ha sittet og sett på bildet en stund, begynner historia å rulle i hodet og den er ofte svært skummel. Den samme effekten får iallefall jeg med dette bildet. Ikke så konkret som ved de siste bildene, men uhyggen kommer krypende. :)
Synes forresten at bildet er akkurat like uhyggelig om man kapper bort mennesket på toppen. Ikke det at jeg har noen mening om det burde vært gjort, men jeg var bare nysgjerrig på om uhyggen i bildet var bundet opp til denne personen. Det er den altså ikke for min del.
Stillhet er så mangt. Det er mange måter å fotografere stillheten på. Jeg opplever at du gjør det på din måte. Veldig effektfullt og sterkt. Nesten til å miste pusten av. :)
Gleder meg til flere av dine bilder! Liker å leve livet litt farlig! :)
mvh Julie
Hans Jacob H.
Takk for kommentarer!
Dette er vel egentlig mitt første ordentlige forsøk på et gatebilde, som er en sjanger som jeg synes virker spennende og ikke minst utfordrende på mange måter. Ikke hadde jeg i tankene å gjøre innholdet vanskelig for dere, men spennende er det jo å se hvor forskjellig bildet blir oppfattet, fra hverdagsdokumentar til uhyggelig og skummelt.

Odd-Tore: Som vanlig går ingen detaljer deg forbi! Kumlokkets alder er meg ikke kjent, men dette eksemplaret befinner seg i Tromsø.

Julie: Som sagt er dette et forsøk på et gatebilde, interessant er det da at du oppfatter dette også som skummelt. Hmm, må kanskje være noe med etterarbeidet. Hyggelig uansett at du leser så mye ut av bildet! :) (Og interessant kuttforslag også)
Julie E.
HEi igjen!
Må bare si at jeg hadde sett at det var i kategori gatefoto. Når det gjelder dine bilder (enkelte andres også) synes jeg imidlertid det er interessant å forsøke å se bildet uanhengig av både kategori og titler. Bare oppleve dem liksom..
Hva som gjør bildet uhyggelig...tenkte på det selv også. Lurte på om det kunne ha sammenheng med at en del handling i enkelte av dine bilder ofte foregår utenfor bildeflaten? Som igjen etterlater en del spm i bildene uten svar? Så også med dette bildet.(gatefoto uten trafikk, nesten uten folk etc)
Jeg vet ikke jeg da, men det er noe av det jeg opplever iallefall. :)
Slikt er jo bare tolkninger uansett da, og enhver tolkning sier jo også ofte noe om øyet som ser også.
mvh Julie
Hans Jacob H.
Takk igjen.
Enig med deg der, kategoriseringen i fdn må ikke være noe hinder for opplevelse av bildet. (Når jeg selv kommenterer er det faktisk sjelden jeg legger merke til hvilken kategori bildet ligger under). Tenkte nok mer at måten å fotografe på er ny for meg, men resultatet ble kanskje ikke nytt nok, hehe.
Helt sikkert også det du nevner om at tolkninger sier noe om øyet som ser. Uansett setter jeg pris på dine tolkninger og din måte å se på. ;)
Stine J.
Hei

Det første jeg legger merke til her er geometrien, det neste er personen med gåstolen som har måttet forsere hinderet i veien. Dermed får bildet mer mening. Jeg liker måten du har kuttet i topp og jeg liker vinkelen som er med å bidra til fokus på kommelokket med de løse stenene rundt før blikket går oppover til personen. Etterbehandlingen har ditt særpreg.

mvh Stine
Oda Lystrup H.
godt komponert.
likte dette.
bra sett.
gode kontraster.

Oda:)
Jostein R.
Jeg synes at også kummelokket i seg selv er et godt motiv. De som har murt gangveien har tydligvis møtt på et rundt problem når de la sine firkantede stener:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu