Twilight
Til dette *bildet* har jeg brukt 5 forskjellige andre bilder og satt de sammen i paint shop
Bildet inngår i albumet Paint shop bilder - Her har jeg brukt forskjellige bilder og satt de sammen til ett nytt bilde mange vil nok mene at dette ikke er riktig forum å sette inn disse bildene men jeg mener det skal være plass også for dette her
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-02 03:20:09
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203060} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Fet montasje!

Mye funker bra her, selv blir jeg forstyrra av kjedet (?) som går langs venstre og nedre kant.

bra stemning i bildet!

p.s. slike bilder hører absolutt hjemme her...
monia elise t.

Utrolig stilig bilde dette, liker måten du har satt bilde sammen på, men jeg kan si meg enig med at kjede er litt forstyrrende på bilde,men ellers er det bare skikkelig stilig.
Håper å se mere av denne type bilder, skikkelig kreativt =)
trine elisabeth k.

Hei Magnus og Monia takk for kommentarene deres setter stor pris på det :) som dere ser nå har jeg laget bildet på nytt og denne gangen uten kjede *s*
Flere typer av slike bilder kommer Monia det er sikkert
Erik B.

Heisann!

Jeg syns dette er pent, og Paint Shop-arbeidet er bra gjennomført. Men er det du som har tatt bildene som er brukt? Eller eier du på annen måte copyright til dem? Dersom svaret er ''nei'', ligger nok dette litt utenfor hva som er lovlig å legge inn. Hvis ''ja'', så er dette absolutt noe som hører hjemme her inne.

Hilsen Erik.

PS: Foretrekker v2
trine elisabeth k.

Hei Erik

Alle bilder jeg bruker har jeg enten tatt selv eller fått tillatelse av fotograf/kunstner å bruke så copyrighten er godt tatt vare på her :)

Skjønner spm ditt da det er mange som laster ned bilder som er beskyttet og bruker de i en litt annen vinkling og tror de har copyrighten..

Det finnes mange steder ute på nett såkalte stochphotos som jeg til tider bruker når jeg trenger ett spesielt bilde ingen har lyst å stille opp på :)
Erik B.

Men da er jo alt i skjønneste orden! :-)

Hilsen Erik.
trine elisabeth k.

Hei igjen :)

Jepp må si jeg ikke var enig med dere med engang at det kjedet var så forstyrrende men jo mer jeg ser på de to versjonene nå ser jeg at dere har rett :)
Monica F.

Heihei! Dette var et sjeldent smakfullt bilde! Falt utrolig godt i smak her i gården :-) Behagelig å se på, herlig farge, deilig sammensatte bilder og en skikkelig flott montasje. Kjempeflott arbeid :-) Likte best v2..
Mvh Monica
Veronica K.

Hei
Dette bildet var jo også veldig bra, versjon 2 så klart best.
Dette er du veldig flink til, så fortsett med å lage flere :)

mvh Veronica
trine elisabeth k.

Hei :)

Tusen takk for fine tilbake meldinger sist jeg prøvde å legge ut slike bilder fikk jeg så mye pepper at jeg slettet de alle sammen hehe men jeg er ikke den som gir opp så lett..Så helt klart at dette er noe jeg vil fortsette med *s*
trine elisabeth k.

Hei :)

Tusen takk for fine tilbake meldinger sist jeg prøvde å legge ut slike bilder fikk jeg så mye pepper at jeg slettet de alle sammen hehe men jeg er ikke den som gir opp så lett..Så helt klart at dette er noe jeg vil fortsette med *s*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu